hermevsim Hamiş Melek Üye 11 Kasım 2014 #7.361 Kötü olanda kiminle telefonda konuşsam ilk sordukları şey bebek varmı her hafta soruyorlar ya artık kimseyle konuşmak bile istemiyorum yoruldum ya
Kötü olanda kiminle telefonda konuşsam ilk sordukları şey bebek varmı her hafta soruyorlar ya artık kimseyle konuşmak bile istemiyorum yoruldum ya
Ü ülkü gönüldinç Aktif Üye Üye 11 Kasım 2014 #7.362 Ben iki defa düşük yapınca artık bana hiç kimse sormuyor:-(
hermevsim Hamiş Melek Üye 11 Kasım 2014 #7.363 ülkü gönüldinç' Alıntı: Ben iki defa düşük yapınca artık bana hiç kimse sormuyor:-( Genişletmek için tıkla ... Hayirlisi canim inşallah bu sefer olur üzülme dicem ama gerçekten zor yani yaşadıkların allah sabir versin sonrada bebisıni versin canım
ülkü gönüldinç' Alıntı: Ben iki defa düşük yapınca artık bana hiç kimse sormuyor:-( Genişletmek için tıkla ... Hayirlisi canim inşallah bu sefer olur üzülme dicem ama gerçekten zor yani yaşadıkların allah sabir versin sonrada bebisıni versin canım
Ü ülkü gönüldinç Aktif Üye Üye 11 Kasım 2014 #7.364 Ben iki defa düşük yapınca artık bana hiç kimse sormuyor:-(
Ü ülkü gönüldinç Aktif Üye Üye 11 Kasım 2014 #7.365 Amin canım amin allah razı olsun inşallah hepimiz güzel haberlerle ilgili konuşuruz burda🙂
Ü ülkü gönüldinç Aktif Üye Üye 11 Kasım 2014 #7.367 Bugün midem çok kötü ya ve kasıklardaki batma daha fazla ve çok stresliyim moralim çok bozuk çok duygusalım bunaliyorum:-(
Bugün midem çok kötü ya ve kasıklardaki batma daha fazla ve çok stresliyim moralim çok bozuk çok duygusalım bunaliyorum:-(
arzumgamzem Daimi Üye Üye 11 Kasım 2014 #7.368 işallah kızlar burada artık hamiş sohbetlerımızde olur
Ü ülkü gönüldinç Aktif Üye Üye 11 Kasım 2014 #7.369 Şeytan diyor git hastaneye lan testi yaptır:-Dben hiç iyi değilim:-D
elfidamsanem Daimi Üye Üye 11 Kasım 2014 #7.370 çiçekçi kız' Alıntı: Gosterir canim dua etmekten hic vazgecme Allahin rahmet kapisi bizede acilacak insallah Genişletmek için tıkla ... Insaallah canim insaallah... Allah im affetsin bizi, sonsuz merhametinden bizede nasip etsin insaallah
çiçekçi kız' Alıntı: Gosterir canim dua etmekten hic vazgecme Allahin rahmet kapisi bizede acilacak insallah Genişletmek için tıkla ... Insaallah canim insaallah... Allah im affetsin bizi, sonsuz merhametinden bizede nasip etsin insaallah