Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben toptan alıyorum bi aldım mi 3tane. Ama bu ay almadım almayacam kararlıyım ama test deyince sanki içim gidiyo. Biri şimdi çıksa sana test alayım dese vallaha mi koş koş hemen gel diyecek gibiyim. Çok sabırsızgm ama kaldı 2gün:-Dal ma ya cam...:-D
Ee napim merak ucuzlardan aliyom 2 tanesi 10 euro olan onlardan kullaniyom ama cok degil abartmayayim ilk ay 7 kere.. 2. Ay 4 kere..
3.ay 2 veya 3 kere azaltiyorum🙂)
Insallah belkide samimiyetimizi ilerletiriz..
Ben cocuk olmadi diye uzulmuyomki oyuzden agliyon demiyo..
Cok kucuk seylere agliyom bugunlerde o supheleniyo ") ben ilk negatif cikinca uzuluyom 1 gun sonra geciyo.. allah vericek dogru zamanda 10 gun uzulsem neolcak..
Hermevsim sakın ya ne yapıyorsun sen saçmalamayin ya ağır falan kaldırmayın bakın ben o hatayı ilk hamileliğimde yaptım sakın kızlar sakın ya bak ne kadar zor yollarını beklemek dikkat edelim lütfen:-D
Hermevsim sen beni bilsen bu ay cok kasik agrim oldu suphelendiydim. Evde temizlik yaptim su kovasini yatak odasini temizlemsk icin yukari cikardiydim..
Telefonuma yazmisim..
Bebegim senden ozur dilerim eger karnimdaysan seni dusunmeyip kova kaldirdigim icin.. anneni hic birakma olurmu diye..
Nasil suclu hissetmissem okuyunca duygulandim resmen..