Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

Aminnnn insallah bu ay mutlu haberlerimizi paylasiriz hermevsim uzulme bende adet olmustum bak simdi tekrar umitle devam ediyom Allahdan umit kesilmez..
Ben 1 aralik gibi adet olcam daha cookk zamanim var🙂
İnan elimde deil ya umudumu yitirmiyorum ama üzülüyorum engel olamıyorum canım sağol desteğin için

Merhaba kizlar 2 aylik evliyim ve hemen cocuk istiyoruz.. Bu aralar kendimde degisiklik hissediyorum adetime 10 gun falan var belim agriyor ve goguslerim cok hassaslasti bugunde 2 damla kan gelmis hamile olabilir miyim acaba bilgilerinize guveniyorum 🙂

Merhaba kizlar 2 aylik evliyim ve hemen cocuk istiyoruz.. Bu aralar kendimde degisiklik hissediyorum adetime 10 gun falan var belim agriyor ve goguslerim cok hassaslasti bugunde 2 damla kan gelmis hamile olabilir miyim acaba bilgilerinize guveniyorum 🙂
Yani yerlesme kanaması olabilir ki inşallah öyledir Hadı hayırlısı ama daha çok varmış adet tarihine

Canım ustune gorme sanımyomrum ama işalah oylefır dıcem de 2 ay olmus muhtemelen kızlık kanı bnde oyle olmüstum doktor bana oyle demiştı işallah sen hamılesındır 😉

Her mevsım canım bılmıyom ama cok aşırı iştahım acıldı ya sorradan kalıyorum yarın saat sonra acım anlamadım gıtı ama adet zamanıma yakın sa boyle oluyo bırı bana dur desın kılo alacam ya😉 takmak da ıstemoyrum

Geri