Bi ara bana doktorda demiştı ayakların flan sıcak tut dıye dogru yani
Hayir yok oyle bisey. Rahat ol ve ilacini aksatma sakin. Oyle konusanlar hastaligi bilmiyorlar aslinda. Ama uzman profesor lerle gorustum ben, hepsi hamilelikte sakin ilacini terketme dediler.Bende aynıyım fmf hastasıyım ondan da zorlasır dıyo doktorum colsın ılactan yanı bılmıyo yaa off
Bılmıyorum canım gecen ayda salak gıbı ınandım 1 hafta içmedım 4 gun surdu atagım oldum resmen ama bıllmedıklerı kedın mı bılmıyom ama ılk 3 ay gebelıkde ılac vermıyoruz dedı bebegın beyın gelişimi oluyomuş
Canim ben çok kolay oruc tutuyorum, sadece son saatler Açlik hissediyorum halsizlediyorum ama hastalik yonunden hic sikinti yasamiyorum. Aaa Eskiden denk gelirdi tabii sik sik atak geçirdiğim için, hasta hasta bende oruc tutamazdim. Ama Simdi hiç atak gecirmedigim için Rahatlikla tutuyorum orucumu. Ama ilacin sayesinde atak larim azaldi benim. Bak yazmaktan yoruldum ama sana daha nasil inandirabilirim bilmiyorum canim. Ilacini düzenli sekilde ictigin takdirde ataklarin azalir. Her gün ayni saatte ve Tok karnina ic.Bıde ben 2&2 kulanıyorum atak fazla olmuo bıde ramazanda oruç tutamıyorum sen tuta bılıyon mu bu arada gunah mı bılmıyom ama tutugum zaman 4 gun acıldegım atak gecırıyom ?
Esimle tartistik az once, o kadar çok morelimi bozuyor ki. Hiç de farkinda degil, hala beni sucluyo uzerime geliyo. Bunaldim artik çok bunaldim.