Msjlarini okudukca beni guldursun esine sabir versin allah😀 sen tam burnundan gwtiriyon😀konuşulmuo tartışılıo diye anladığım için bu şekilde iletişim önerdim buda bi iletişim bence🙂
Msjlarini okudukca beni guldursun esine sabir versin allah😀 sen tam burnundan gwtiriyon😀konuşulmuo tartışılıo diye anladığım için bu şekilde iletişim önerdim buda bi iletişim bence🙂
Oyle konusursam demagoji yapma der cekilir kenara :-(Canim msjini gordum cok uzuldum.. esine soyle eger o senin boyle moralini bozarsa covuk olmaz... uzulme emin ol hepimizin evliliginde sorun oluyor.. boyle sinirlenip uzulme onada soyle eger hamileysem bebegimizi simdiden uzdun birakir gider benxe olsam bende tutunmam giderim.de.
Fmf, turkcesi, ailevi akdeniz atesigecmis olsun canim bu hastalik ne?
Canim ya bu halde bu kirginligimla nasil pozitif dusuneyimki, allah à sukur siz varsiniz da azcik guluyorum burda 🙂Bilemezsin canim.ulkude yapmisti sonra hamus cikdi hatirla.. pozitif dusun canim
Sende de ozaman madem ole ozaman hic cocuk bekleme.. cocuk felan istemiyorum de. Cocuk adini anmasin ozamab. Sen zaten hemile.kalirsan allah korusij onun stresinden.duser. oyle tektarafli degil.Oyle konusursam demagoji yapma der cekilir kenara :-(
Sen uzulme belki tanimiyoruz birbirimizi ama duygularimiz var hislerimzi var birlike cok sey paylasiyoruz.. tabiki sen guluyosan mutlu oluruz hepimizin mutlulugu bizi mutlu eder.. cocuk konusundada pozitif devma bekliyoz🙂Canim ya bu halde bu kirginligimla nasil pozitif dusuneyimki, allah à sukur siz varsiniz da azcik guluyorum burda 🙂
Bu bikac defa oldu ve Her defasinda konustum, oda ozur diledi dikkatli olacagina soz verdi ama yine yapiyo aynisini, bende her defasinda ayni seyleri konusmaktan Sikildim artik, alti yasindaki Yegenime söylesem o anlar benimki anlamiyo. Istanbul agziyla beni delirtiyo yaBendede oluyo esim disarda baska yerde beni kucuk dusuruyp bazen ama herzaman eve geldimde konusutorum onu halletmeden uyumuyom.. simdi soyledikce daha yapmiyo duzeltiyo kendinisi
Gecmis olsun rabbim sifa versin hergun ya safi ismini soyle allahim.sifa verir.Fmf, turkcesi, ailevi akdeniz atesi
Bu bikac defa oldu ve Her defasinda konustum, oda ozur diledi dikkatli olacagina soz verdi ama yine yapiyo aynisini, bende her defasinda ayni seyleri konusmaktan Sikildim artik, alti yasindaki Yegenime söylesem o anlar benimki anlamiyo. Istanbul agziyla beni delirtiyo ya
Bak bendede oluyodu orda bisey demiyodun eve gelip konusuyodum ozue felan geciyodu yine yapiyodu..Bu bikac defa oldu ve Her defasinda konustum, oda ozur diledi dikkatli olacagina soz verdi ama yine yapiyo aynisini, bende her defasinda ayni seyleri konusmaktan Sikildim artik, alti yasindaki Yegenime söylesem o anlar benimki anlamiyo. Istanbul agziyla beni delirtiyo ya