Anladım canım dahada içmem ya birden çok kötü oldum ValaCanimmmm cok icmediginden ole olur..
Ben sigara iciyorumm sabah ilk sigaramda benimde donuyor canim🙂
Anladım canım dahada içmem ya birden çok kötü oldum ValaCanimmmm cok icmediginden ole olur..
Ben sigara iciyorumm sabah ilk sigaramda benimde donuyor canim🙂
Katiliyorum.. ebrar srnin adinada ayri bir sevincliyim Rabbim kucagina almayi nasip etsin saglikli bir sekilde🙂 aminnn bizede hamis olmayi insallah amin
aminnn canm szin icinde benm icindeKatiliyorum.. ebrar srnin adinada ayri bir sevincliyim Rabbim kucagina almayi nasip etsin saglikli bir sekilde🙂 aminnn bizede hamis olmayi insallah amin
ins bebegin sana gelmstr canmInsallah hamissindirrr
Valla canim dun cok guzel bir gun gecirdim evlendigimden itibaren bazi kiz arkadaslarimi gormemistimm sabah 8 de cikdim aksam 11 de geldim🙂hoşgeldin canım Peni sormalı bizde özledik seni canım
Ebrar insallah bu ay icimde cok tuhaf bir duygu var.. cok umutluyum anlayamiyorum adetime 7 gun kaldi.mins bebegin sana gelmstr canm
Icme canim alisirsin bosver uzak dur bak ben birakamuyom ki astim hastasiyim bide 😀Anladım canım dahada içmem ya birden çok kötü oldum Vala
Insallah ama birakincada kilo almayiz insallah😀Bende oyleyım ya bırakamıyo. İşallah gebelıkde tiksınırız de kurtulurz😛
A.S. Anason iyiyim sen nasılsınSlm kızlar nasılsınız neler yapıyorsunuz kimse yazmıyor bugün ebrar senden ricam hamilelik belirtilerini yazar mısın ?