B
bebegımgelsın
Forum Okuru
ınsallah canm benm ınsallah sızdede en yakn zamanda olck ınanyrm ve dualarm szlerleBebek var bence
ınsallah canm benm ınsallah sızdede en yakn zamanda olck ınanyrm ve dualarm szlerleBebek var bence
Bende anlamadım Vala karışık canımAs canim hg valla varda kim anlamadim suanda![]()
Saol canim aklimdan cikmiyo kalkiyorum aklimda yiyor iciyor sohbet ettimde agladimda guldumde aklimdan çıkmıyor bide hastalanmadim onun sitresi varALLAHIM mekanini cennet eylesin rahmet eylesin canimm... Bu cok uzucu bir donem.. biliyorum ne soylense bos ama.. O ndan geldik O na donecegiz.. Bu boyle..
ALLAHIM kalanlarimiza uzun uzun omur versin.. kendini toparla canim zor ama ona bol bol dua et..
Canım allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun allah size sabir versinSaol canim aklimdan cikmiyo kalkiyorum aklimda yiyor iciyor sohbet ettimde agladimda guldumde aklimdan çıkmıyor bide hastalanmadim onun sitresi var
Saol canim sizlere aci gostermesin uzun ömürler versinCanım allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun allah size sabir versin
canım hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın insallah. Vala çok mutlu oldum sorum olcak hamile kalmak için ek birsey yaptın mi canım
Insallah hamiledirsin masallah canim