ediyorum kizcem etmez olurmuyum 😉seninki yaramazlk yapmasn nasl bakacakms benm kizcem uc taneye😉
canm ins iyi gecer asilaman dua ediyorum hepinize kabul olacak ins bizde 10 hafta olduk bu gun sukur sende bana dua et bebegim tamam miCanim sabah dan beridir yaziyoruz ya![]()
Dualarim sizin icin, insaallah hamile sinElfidam.insallah canim bu aydan cok umutluyum canim benimmm cok dua et bana
. Allah yüzune baksin insaallah canim.Ay insaallah yaOylemi bende oluyor normalde ben cok zor cikartirim dun aksam kaynanamgilde bir saglik icin bitkisel bisey yapmis bi kokladim
Wc kostum🙂) bunun gibi cok sey var..
Ornek esime diyorum bana muz geturirmisij yiyesim var..
Daha o getirmeden muzdan midem.bulamoyo ama cokda yiyesim oluyo.m
Insallah psikolojik degildir ve hamisdiriz insallahhhjh

Anladim hayatim simdi..
Biz bu ay daha garamtili yaptik canim
2 gunde bir yattik..
Bir sperm 3 gun yasarmis.. kadin yumurtladikdan sonra o hucre 24 saat yasarmia..
2 gunde bir yapinca yumurtlama oldugunda hazurda sperm oluyo haha
28 için doğru 26 olursa 12. Gün yumurtlama dediğin gibi 2 günde bir allahın izniyle denk gelir.[/QUO
ediyorum kizcem etmez olurmuyum 😉seninki yaramazlk yapmasn nasl bakacakms benm kizcem uc taneye😉
Hep aklimdasiniz duamdasiniz, allah im dualarimizi kabul buyursun insaallah hayirlisiyla.canm ins iyi gecer asilaman dua ediyorum hepinize kabul olacak ins bizde 10 hafta olduk bu gun sukur sende bana dua et bebegim tamam mi
Gunaydin canim kendi adima iyiyim ya senkızlar gunaydin sohbet baslams ble burda naslsiniz bakalm melisler😉
Tamam canim.dikkat edecegim soz🙂Olmasini bekleme canim, Ona onu ne kadar istedigini goster, onun icin nasil fedakarlik yapabilirsin goster, bak yegenim sonra nasil tutunacak sana gor bak buraya yaziyorum canim![]()