Aynen hamilr olmasakda uzman olduk artikUzman prof olduk artik bizde bu ugurda :-D Esim diyoki ya kari prof kesildin basimiza :-D napim diyorum senin bisey okiycagin yok ben ikimiz için de okuyorum ;-)

Aynen hamilr olmasakda uzman olduk artikUzman prof olduk artik bizde bu ugurda :-D Esim diyoki ya kari prof kesildin basimiza :-D napim diyorum senin bisey okiycagin yok ben ikimiz için de okuyorum ;-)

Aminnn canim benim ecmainnnnnnnnnDualarim sizin icin, insaallah hamile sin. Allah yüzune baksin insaallah canim.
yemek yaparken karşımda ve kasiklarimda kipirdanmalar durmak bilmedi 🙂Coookkk sevindim canim benimmmm Rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsinnnnn.. darisi bizim basimiza insallahh..Hamileyimm kizlarr
Hayırlı olsun çok güzel bir haber 🙂Hamileyimm kizlarr
Insallah hamisdirsin 🙂Çok şükür bulaşıgi yikadim yemegimi yaptım tekrar burdayimyemek yaparken karşımda ve kasiklarimda kipirdanmalar durmak bilmedi 🙂
Canin sen simdi bir test alip yapsana.. ve bizede haberini soyle bence hamilesin..🙂Slm kızlar nasılsınız ben hiç iyi değilim hastalanmadım altı gün geçti test yapmaya korkuyorum negatif çıkacak diye aşırı derece kasık ağrım var göğüslerim şiş ama ağrı yok ne yapacağımı bilmiyorum canım çok sıkkın ya