Ins canim iyi gecelerrIyi geceler kızlar ben artık uyuyorum 🙂 yarın devam ederiz. Güzel haberlerinizi bekliyorum inşallah 🙂
Ins canim iyi gecelerrIyi geceler kızlar ben artık uyuyorum 🙂 yarın devam ederiz. Güzel haberlerinizi bekliyorum inşallah 🙂
İyi Akşamlar Elfidasenem canm test yapmadım korkuyorum beni anlayacağını düşünüyorum yaşamışsındır geçen ay aşılama olmuştum hiç gecikmedi tam da düzeldi diyordum of canım sıkkın ya çok gerginim şişkinlik öldürdü beni
Eger doktorun biliyosa ona gore vermistir.. eger kotu olursan kulla irsin canimDr Um herseyimi cok iyi biliyo sukur o konuda gonlum rahat. Folik asit kullaniyorum dr da biliyo ama yinede korkuyorum ya. Esim de istemiyo kullanmami. Simdilik diniyorum ama sinirim bozulunca kullanirim.
Hermevsim.nerelerdeydin ugramadin bugun artik soruyorum sizi🙂)İlk önce hoşgeldin inşallah hayırlı . Gelirsin inşallah hamissindir canım
Canim inşallah hamissindr ya hadi hayirli haber duymak istiyorwm artıkKizlar gelelimm bana... Adetime 5 gun kaldi..
Bazi farkliliklar yasiyorum bu ay hep dedim icimden bir ses hamilesin diyor diye..
Rabbim bilir kizlar tabiki ama hisse ben hamileyim insallah diyorum..
Rabbim yaniltmasin..size belietileeimi yazim..
Kasikda agri..
Bel agrisi butun gun..
Cabuk yorulma..
Sinirlilik..
Esimi cok sevdigim halde ki ben cook asiri asikdirim esime ona bile tahammul edemiyorum..
Karnimin sol tarafinda pit pit guruldamalar duydum dun gece..
Mide bulantilarim var aklima gelen daha once sevdigim yiceklerden bile midem bulaniyo..
Surekli biseyper yemek istiyorum ama midem bulandigi icin olmuyo..
Usumelerom aksamlari..
Bayilcak gibi oluyorum ani kalkip oturma ve yorulma..
Baska yok🙂
En buyuk belirtim hamilelik hissim..
Tabi bunlarin hepsi adet belirtiside olabilir oyuzden insallah hamisdirim dua edin kizlar...
Insallah canim.ama suan hissetmiyom su bel karin agrilarim olmasa belirti yok dicem.artik..Canim inşallah hamissindr ya hadi hayirli haber duymak istiyorwm artık

Ah ya canim benim hepimiz ayniyiz susuyoruz ama icimizde bir volkan kayniyoHaklisin elfidam ama bugun gercekden cok kotuydum.. Allahdan esim gelince cok mutlu oldum guldum..
O beni cocuk gibi nazlinca geciyo ama hakim olmakda guclendigim bir sinir var..
Guclu olmaliyiz biliyorum Rabbime siginiyorum size icimi aciyorum iyi geliyor
Cook guzel dedin elfidam aynen ole...Ah ya canim benim hepimiz ayniyiz susuyoruz ama icimizde bir volkan kayniyo
Oyyeeeee bana sakin kizma bak yzminlen aglarim hee 🙂Elfidam hemde nasil bozuldu size yazarken bile agliyom.. bazen bir uye biseyi 2 kez soruyo ona bile kiziyom🙂
Dusun halimi canim..