Belli olmaz pozitif dusun canimmZannetmiyorum canım ben adet olmustum yani daha 1 hafta once bitti adetim
Belli olmaz pozitif dusun canimmZannetmiyorum canım ben adet olmustum yani daha 1 hafta once bitti adetim
Inşallah ama hiç. Umudum yok canım eşimde diyo bu bi haftadır sende birsey var ama bilmiyorum diyoInsallah hamisdirsin cankmmmmmm
Hehee hermevsim biz yazariz canim. Ya sabahtan beri okuyorum tek tek cvp veriyorum. Kimse kusmesin canim. ;-)Canım anca geldim dedim unutmuşlar bunlar beni ne çok yazmışsınız ya oku oku bitmedi ya 🙂
ABen coktan yakalandim MC. Ailem bile sikayetci benden
ha elfidam bende bir psikologuma baslasam rahatlicamda.. napalim birlikye atlatcaz bu halleromiziVala oku oku bitmedi canım ya bi gün gelmedim geri kaldım 🙂Hehee hermevsim biz yazariz canim. Ya sabahtan beri okuyorum tek tek cvp veriyorum. Kimse kusmesin canim. ;-)
Yanii.hem bize kucuksunzu diyolay hemde bizim gibi bitane daha yapmamisi bekliyolarAy canım ya çok tatlısın valla doğru diyon eşim hep bana küçük çocuk gibisin diyo zaten beni büyütsun 😀

Ay canim cok Tesekkur ederim inan ki duygular burda cok Samimi ve karsilikli. Benim Kiz kardesim yoktu, siz burda bana kardes oldunuz, herseyimizi paylasiyoruzHicbirinize kizamamkiii amaa🙂
Gormuyorjm sizi tanimiyorum ama deger veriyorum seviyorum sizleri hele sana hic kizamam koyamam🙂
Bak ben bunu herzaman diyorum.. adet olmak.demek.hamilr degilsin demek degil..Inşallah ama hiç. Umudum yok canım eşimde diyo bu bi haftadır sende birsey var ama bilmiyorum diyo
Yanii.hem bize kucuksunzu diyolay hemde bizim gibi bitane daha yapmamisi bekliyolar
Sende cok tatlisin canim

Bizde seni ozledik canimŞaka yapıyorum canım ya bugün geç uyandım dukkana falan gittim giremedim canım ama özledim sizi eve gelir gelmez girdim hemen