Birbirimize dualar ediyoruz. Kim Kime dua eder bu devirde ama biz edebiliyoruz. Elhamdulillah Subhanallah.
ınsallah cok korkuyrm 🙁Sakin ol canim korkma hersey bizim icin belkide yanilcaklar bebisin sana gelicek insallahhh..
Dua et canim ya şafi ismini soyle Allahin..
Rabbim.hamis oldugunu duymayi nasip etsin insallah
Benimde kız kardeşim yok canım ama artık var gerçekten burası iyi geliyor bize ya. Üzüntüyu sevinci herseyi paylasiyoruzAy canim cok Tesekkur ederim inan ki duygular burda cok Samimi ve karsilikli. Benim Kiz kardesim yoktu, siz burda bana kardes oldunuz, herseyimizi paylasiyoruz
Canim.benim eger sana destek oluyosak bu cok iyi busey canimmmAy canim cok Tesekkur ederim inan ki duygular burda cok Samimi ve karsilikli. Benim Kiz kardesim yoktu, siz burda bana kardes oldunuz, herseyimizi paylasiyoruz
En kisa zamanda yapcam canım artık olumlu yada olumsuz haber verirım dua edin bana olur muBak ben bunu herzaman diyorum.. adet olmak.demek.hamilr degilsin demek degil..
Gec dollenme.olunca uzerine adet oluyon benim arkadasimda oldu..
Oyuzden ben adetten sonrafa test yaparim sende yap istersen
Yani bizim agzimiz bize temiz degildir cok gunah islemistiriz .. ama senin duan bana temizdir oyuzden birbirimize bol bol dua edelim insallahBirbirimize dualar ediyoruz. Kim Kime dua eder bu devirde ama biz edebiliyoruz. Elhamdulillah Subhanallah.
Himm canim enfeksiyon olmasin bu ? Ben uç Ay once olmustum, yarin mutlaka bi dr à git. Evde sabah bol bol su ic, bakalim agrilarin azalicak mi ?Zannetmiyorum canım ben adet olmustum yani daha 1 hafta once bitti adetim
Korkma canim Allahin yazdigindan otesi yok.. ve her iste vardir bir hayir..ınsallah cok korkuyrm 🙁
Tamam canim insallah olumlu olur🙂En kisa zamanda yapcam canım artık olumlu yada olumsuz haber verirım dua edin bana olur mu