Inşalah canım senin kaç gün kaldı ya merak ediyorum seni de duam seninleInsallah olursun canimm Rabbim yuzune gulsun insallah
Inşalah canım senin kaç gün kaldı ya merak ediyorum seni de duam seninleInsallah olursun canimm Rabbim yuzune gulsun insallah
Neden canim?Benim gidebilecegim piskologum bilem yok
Cok dua et canim 5 gunum kaldi..Inşalah canım senin kaç gün kaldı ya merak ediyorum seni de duam seninle
Sendende Allah razi olsun canim tabiki destek olacagiz birbirimize🙂ınsallah dedgnz gbıdr kzlar elbettekı vardr herseyde bı hayr ben sorun ckmasndan korkuyrm destegnz ıcın ck saolun Allah razı olsun hepnzden bende sznle knsnca rahtlyrm cok cok saolun
Aynen Vallah. Yengeler var ama herkes kendi havasinda beni hatirlamazlar bile sagolsunlar..Benimde kız kardeşim yok canım ama artık var gerçekten burası iyi geliyor bize ya. Üzüntüyu sevinci herseyi paylasiyoruz
Çok çok ediyorum canım benim inşallah sende bize umut olursun bizde teyze oluruz 🙂Cok dua et canim 5 gunum kaldi..
Insallah Rabbim.dualarimizi bosa cikarmaz ve benimkinide 🙁
Muhakkak orda turk psikolog vardir.. eger dilin hic yoksa turke git cat pat varsa yabanci olsada olur.. seni anlamayan onlar haliyle bu onlarin problemi😀Benim de you psikologum. Olmazda burada dil bilmiyorum çünkü ama Türkiye'de olsam giderdim
Benimde erkek kardesim.yok🙁Aynen Vallah. Yengeler var ama herkes kendi havasinda beni hatirlamazlar bile sagolsunlar..