Öyle canım ya benim yengem yok ama bilirim az çok hele de gurbetteysen tamam ne arayanin olur ne soraninAynen Vallah. Yengeler var ama herkes kendi havasinda beni hatirlamazlar bile sagolsunlar..
Öyle canım ya benim yengem yok ama bilirim az çok hele de gurbetteysen tamam ne arayanin olur ne soraninAynen Vallah. Yengeler var ama herkes kendi havasinda beni hatirlamazlar bile sagolsunlar..
Insallahhhh namazimi.kiliyorum ne diyorum.biliyomusun hermevsim..Çok çok ediyorum canım benim inşallah sende bize umut olursun bizde teyze oluruz 🙂
Biz iki kardesiz canım bi erkek kardeşim var benim de ama bekarBenimde erkek kardesim.yok🙁
Hemde cok iyi geliyosunuz. Esime bebek konusunu sik sik acmak istemiyorum çünkü oda cok uzuluyo ve bu konuda cok fazla konuşmak istemiyo, ama ben her gün konusmak dertlesmeye ihtiyacim var gerçekten. Burda sizinle Herseyi paylasmak bana çok iyi geliyoCanim.benim eger sana destek oluyosak bu cok iyi busey canimmm
Amin canım allah duani dualarimizi kabul etsinInsallahhhh namazimi.kiliyorum ne diyorum.biliyomusun hermevsim..
Koyuna kuzu veren Rabbim, inege dana veren Rabbim, tavuga civciv veren Rabbim banada bir hayirli saglikli bebek ver.. beni yavrusuz koyma diyorum..
Bizde 3 kiz kardesiz 3 muzde evli🙂Biz iki kardesiz canım bi erkek kardeşim var benim de ama bekar
Yani bizim agzimiz bize temiz degildir cok gunah islemistiriz .. ama senin duan bana temizdir oyuzden birbirimize bol bol dua edelim insallah
Aynen elfidam bende boyleyim.. ayni niyetteyim..Hemde cok iyi geliyosunuz. Esime bebek konusunu sik sik acmak istemiyorum çünkü oda cok uzuluyo ve bu konuda cok fazla konuşmak istemiyo, ama ben her gün konusmak dertlesmeye ihtiyacim var gerçekten. Burda sizinle Herseyi paylasmak bana çok iyi geliyo
Aminnnnnnn ecmainnnnAmin canım allah duani dualarimizi kabul etsin