Ben cok kiskaniyorum dusundukce trip atiyom hatta aglicak durumada geliyorum isleri zor nediyelim artik🙂))MC inanmiycaksin ama aynisini Esime hep soyluyorum cok hosuna gidiyo ama korkuyo bide 🙂 eyvah ayvah diyo isim zor olcak diyo
Ben cok kiskaniyorum dusundukce trip atiyom hatta aglicak durumada geliyorum isleri zor nediyelim artik🙂))MC inanmiycaksin ama aynisini Esime hep soyluyorum cok hosuna gidiyo ama korkuyo bide 🙂 eyvah ayvah diyo isim zor olcak diyo
Insaallah canim insaallah hayirlisiyla insaallah Aamiinn Aamiinn Aamiinn ecmein insaallahUmudum yok ama keşke hamis olsam ya Vala aralık 6da doğum günüm en güzel hediye olur 🙁
İyi geceler kızlar görüşürüzAhahhaja tamam bende yatacagim artik gerci biz aksam 6 da girdik yatagada simdi uyuyayim artik opuldunuz kizlar Allah rahatlik versin🙂
Face konusund ozel msjlasiriz canim🙂İyi geceler kızlar görüşürüz
Burda turk piskolok yokkiNeden canim?
Eger kendini kotu hissediyosan basla
Olur canım hallederiz o zaman yarın iyi uykular şimdiBenim icin sorun degil canim ama burdan yazamam ozel msj olsa daha iyi olur
Tamam canimFace konusund ozel msjlasiriz canim🙂
Hermecsimede soyledim gibi.muahhak vardir olmasada yabanciya git onlar teecuman buluyo telfnla baglar canimBurda turk piskolok yokki
Sanada canim benim opdmOlur canım hallederiz o zaman yarın iyi uykular şimdi
Sen iyi ol canim hersey iyi güzel olacak allah in izniyle insaallah.ınsallah dedgnz gbıdr kzlar elbettekı vardr herseyde bı hayr ben sorun ckmasndan korkuyrm destegnz ıcın ck saolun Allah razı olsun hepnzden bende sznle knsnca rahtlyrm cok cok saolun