Aynen canım benimHayirlisi allah dan....
Aynen canım benimHayirlisi allah dan....
Ama biraz dikkat et, istah aciyo bazi kadinlarda. Ama Her gün al, uç Ay da bir, bir Ay ara ver, bunye alismasin. Dr oyle dedi bana.İyi canım o zaman içim rahatladı o zaman iyi kullanırım canım çok sağol
Anladım canım 3 4 kilo alsam iyi olur zaten fazlası zarar 48 kiloyum çünkü tamam canım bende öyle kullanırım peki yemekten önce mi sonra mı alayımAma biraz dikkat et, istah aciyo bazi kadinlarda. Ama Her gün al, uç Ay da bir, bir Ay ara ver, bunye alismasin. Dr oyle dedi bana.
Hayirlisi allah dan....
Benim enson adet tarih 22ekimdi beta hcg degerım 159,25 cıktı bu saglıklımı bılmıyorum kac haftalık olyo anlayan varmı arkadaslarım
Ben her sabah Kahvalti ile aliyorum canim. Ama oglen de alabilirsin.Anladim canım yemek öncesi mi sonrası mi kullanayim peki
Ac karna alma, yedikten sonra al. Ben Kahvaltimi yapip oyle aliyorum canimAnladım canım 3 4 kilo alsam iyi olur zaten fazlası zarar 48 kiloyum çünkü tamam canım bende öyle kullanırım peki yemekten önce mi sonra mı alayım
Ben her sabah Kahvalti ile aliyorum canim. Ama oglen de alabilirsin.
Canim yaklasik iki haftalik oluyo....
Altta yaziyorum degerleri ve haftalik:
<5= négatif
5- ile 50 arasi = 1 haftalik
50 ile 500 arasi iki haftalik
100 ile 5000 arasi üç haftalik
500 ile 10000 arasi 4/5 haftalik
5000 ile 100.000 arasi 5/6 haftalik
12000 ile 200.000 arasi 7/8 haftalik
20000 ile 220.000 arasi 2-3 aylik
Tamam canim benim bende öyle yaparım artıkAc karna alma, yedikten sonra al. Ben Kahvaltimi yapip oyle aliyorum canim