Omasss birakamam🙂Hee Aferin Aferin bide sigarayi biraksan 😛
Inşallah bu batmalarin sonu güzel olur canım benim hamissindir belki meleğimKizlar bende sagda solda sanci geliyo bisey batiyo aklim gidiyo sonra geri geliyo..
Bu tuhaf hallerim var adet oncesi agrim olurdu kasklarda ama bu batmalar neyin nesi..
Amoeee super oldu🙂) cuma mubarek gun kizlar 3muzden bakalim ne haberler gelcek insallah hamisdurizzzzz amiñnnnnnnnTamam meleklerim bende cuma sabah yapıyorum sizi kırar Miyim hiç 🙂
Bence de azaltmak en iyisi canım ilk başta azalt sonra yavaş yavaş bırakOmasss birakamam🙂
O bende vazgecemiyo ben napim tiryakim olmus🙂) ama azaltacagim kesinlikle..
Birakma psikolojisini kaldircak durumda degilim canim saka biyana.
Bebekden ziyade astim hastasiyim ben 2 sprey kullaniyom ama astim nobetlerim yok.
Buyuzden birakmaliyim.pnce..
Ama insallah birakacagim canim🙂
Bilmiyorum hayatim umitleniyom hersey gidiyo.. tamam hamile degilim diyom basliyo..Inşallah bu batmalarin sonu güzel olur canım benim hamissindir belki meleğim
Amin canım benim amin hayırlısı bende umut yokta sizden hayırlı haber bekliyorumAmoeee super oldu🙂) cuma mubarek gun kizlar 3muzden bakalim ne haberler gelcek insallah hamisdurizzzzz amiñnnnnnnn
Yok oyle degil canim, sorumu yanlis sormusum, acaba yumurta olusmadi mi bu ay ? Diye sorcaktimElfidam olabilir hayatimm hamis bile olabilirsin ..
Ben siddetle adet sonrasi test yapmayi tavsiye ediyorum.. neolur neolmaz..
Bende oyle dusunuyom bebegim..Bence de azaltmak en iyisi canım ilk başta azalt sonra yavaş yavaş bırak