Ben boyle seylere cok kizarim ya. Cekmeyin kaldirmayin agir seyleriSen hamis değil misin ya senin daha çok dikkat etmen gerek
Ben boyle seylere cok kizarim ya. Cekmeyin kaldirmayin agir seyleriSen hamis değil misin ya senin daha çok dikkat etmen gerek
ben bu konuda anneme cekmsm hc raht duramam kı ya ılla bseyler yapcm hersey duzenlı olck🙂Ouw sen benden betersin okadarda yapma canimmm🙂
Aynen canım dikkat etmek lazım ben önceden görsen o kadar ağır şeyler kaldırıyordum ki ama artık tövbe yani kaldırmıyorum evi silerken kovayi çekiyorumBen boyle seylere cok kizarim ya. Cekmeyin kaldirmayin agir seyleri
Elfidami sinirlemdirmiyoruz..🙂Ben boyle seylere cok kizarim ya. Cekmeyin kaldirmayin agir seyleri
Bende oleyim canjmm insallah hepimiz guzel haber veririz aminnAynen toplu bakalım canım artık 🙂 inşallah hayrli haberler olur da mutlu oluruz Vala hamis haberi duyunca çok mutlu oluyorum umut oluyo bana
Balım ben 25 doluyo aralık 6da 26dan gün alıyorumKizlar bisey merak ettim yaslarimiz ne??
Kac yasindasinizz??
yk cnm deglm maalesf dun gece yazmstm ama hala adet olmadm gogusumdekı damarlar daha belrgn bkalm nlck bılmyrm bı sorun ckmaz ınsaalah Rabbımın ıznıyleSen hamis değil misin ya senin daha çok dikkat etmen gerek
İyi uykular canım bende öptümKizlar cok Uykum var opuyorum hepinizi allah à emanet olun. Tatli ruyalar.