Uzuldum.ya olsin ole demesin Rabbimin bir hayri var bizim bilmedimizzzBana belli etmiyor hic ama sikintinin buyugu onda olmasi onu cok uzüyor. Zaten bi defa dertlesirken, gozumun içine bakarak, sana bi cocuk bile veremiyorum ben nasil adam im..Dedi... :'( bende dedimki, rizki da mali da sagligi da evladi da veren allah dir, o verirse olur, vermezse olmaz. Bunlar bizim elimizde degil ki dedim. Biz cok Istiycez cok dua edicez rabbim de insaallah hayirlisiyla nasip edecek dedim
Yine gostermesdirsin sana oyle gelirdirBende hiç yasimi gostermiyodum, ama bu bebek hasreti beni yaslandirdi
Bu yüzden bu bi haftadir geceleri uyuyamiyo,Canım erkekler öyle belli etmezler ama çok üzülürler biz öyle değiliz hemen ağlıyoruz surat asiyoruz ama erkekler bunu yapamıyor içlerine atıyorlar
Hg canim yok oda yarin bizimle yapiyo🙂)Ben geldim yine çok uyudum bugün 🙂 yarın testler yapiliyo galiba 🙂 hermevsim sen bugün sabah yapacaktin neye karar verdin
Günaydın canım Toplu olsun dedim sizi kıramadim 🙂Ben geldim yine çok uyudum bugün 🙂 yarın testler yapiliyo galiba 🙂 hermevsim sen bugün sabah yapacaktin neye karar verdin
Slm sever hermevsim beni dinlemiyo, MC yi dinliyo, beraber cum'a günü test yapacaklar 🙂Ben geldim yine çok uyudum bugün 🙂 yarın testler yapiliyo galiba 🙂 hermevsim sen bugün sabah yapacaktin neye karar verdin
Aminnn insallah ecmain canimInsaallah canim insaallah hayirlisiyla rabbim nasip etsin
Canım destek ol olumlu konuş hep yanında ki oda biraz rahatlâsin zor valla canımBu yüzden bu bi haftadir geceleri uyuyamiyo,