Tmm afiyet olsunnn canimBen kahvaltı yapıp dönüyorum kızlar çok ilerlemeyin okurken zor oluyo 😀
Tmm afiyet olsunnn canimBen kahvaltı yapıp dönüyorum kızlar çok ilerlemeyin okurken zor oluyo 😀
Hayirliai insallah olur canimYok canım türkiyeden değil polonyada bakıyoruz ama evi türkiye'de alırım yani
Inşallah canım benimHayirliai insallah olur canim
Ay ben size diyecektim ki adetim bitsin birlikte hatim yapalim diye. Ben daha temizlenemedim. Ya cum'a yada ctesi temiz olcamEvwt dua demiskeb hermevsim sevee elfidam..
Bu gece xuma gecesi kuran okuyolalimmi?
Ben okicam insallah duhan suresini 3 kere
Kizlar hep derler ya meryem süresini kirk gün boyunca oku diye hic fuydunuzmu ? Ben bi kaç kez okudum ama çok uzun ya, nerdeyse sekiz sayfa. Oku oku bitmiyoCanim ben Hatim yapıyorum ama derseniz özel süre de okuyabilirim. .zaten düzenli okumaya çalışıyorum
Ne kadar lik derken canim anlamadimI
Insallah alirsiniz canim.benim.nekadarlik ev alma imkaniniz var?
Bilmyorum hic duymadim bi bakarkmKizlar hep derler ya meryem süresini kirk gün boyunca oku diye hic fuydunuzmu ? Ben bi kaç kez okudum ama çok uzun ya, nerdeyse sekiz sayfa. Oku oku bitmiyo
Fransadanmi aliyosunux kredi nekadarlikNe kadar lik derken canim anlamadim
Allah yardimcisi olsun insaallah hayirlisiyla isi alirKızlar dua edin lütfen eşim şimdi görüşmeye gidiyormuş. . Hayirliysa olsun inşallah 🙂