Evet burdan alicaz kismetse insaallah, krediyi fiyatina gore alicaz, Henuz fiyatinda pazarlik yapiyoruz. Burda Kriz oldugu icin fiyatlari dusurebiliyorlar. Fiyatta anlasirsak bankadan kredi Istiycez.Fransadanmi aliyosunux kredi nekadarlik
Tamam canim benim sen yazınca yazarim o zaman ben isim de vermem merak etmeHermevsim aklinda buljnsun canin face esimle ayni kulalniyoz yani ozel msji oda goruyo sitede kpnustumuxu biliyo ama hangi site unuttu bende demiyom okumasib diye aman sakin verme![]()
Isterim tabiikiTamam paylasir yapariz canim ayarlariz..
Biz hermevsimle facelerimzden ekledik birbirimizi elfidam sende istermisj
Canım hayırlısı olsun inşallah evini alırsın bebisinde olur mutlu mutlu ne güzel 🙂Evet burdan alicaz kismetse insaallah, krediyi fiyatina gore alicaz, Henuz fiyatinda pazarlik yapiyoruz. Burda Kriz oldugu icin fiyatlari dusurebiliyorlar. Fiyatta anlasirsak bankadan kredi Istiycez.
Bizde maasina gore kredi aliyosun ona gorede ev bakiyosun oyuzden krrdi nekaxar veriyolar dedim canim bizde esimle benim.maasimi katmadik sadece esimin massina gore aldik 218 bin euro kredi veriyolardi bizde 200bin aldik eviEvet burdan alicaz kismetse insaallah, krediyi fiyatina gore alicaz, Henuz fiyatinda pazarlik yapiyoruz. Burda Kriz oldugu icin fiyatlari dusurebiliyorlar. Fiyatta anlasirsak bankadan kredi Istiycez.
MC esinin ismiyle misin face de ?Tamam canim benim sen yazınca yazarim o zaman ben isim de vermem merak etme
Ama canim sunu soylim.sende istersn boyle eminim.. facede burdan bahsetmeyelim ozelde olabilorde genelde burda tanistimizi demeyelim.cunki ozaman gerkez girer okur sende boyle istefsin demi?Isterim tabiiki
Csnim kuranda duhan suresi var.. hamim die baslar onu hic konusmadan 3 kere okuyalim buaksam insallah.. hermevsim elfidam sizde okuyabilirseniz canlarim iyi olur..
Bu sureyi okuyupda diledigin sey hayirli oldugy surece nasip olur Allahin izniyle.. bife burvirimize duada ederix guzel olur
Hayırlı olsun canım allah güle güle mutlu mesut oturmayı nasip etsinBizde maasina gore kredi aliyosun ona gorede ev bakiyosun oyuzden krrdi nekaxar veriyolar dedim canim bizde esimle benim.maasimi katmadik sadece esimin massina gore aldik 218 bin euro kredi veriyolardi bizde 200bin aldik evi