Bilmiyom anasondu heraldeSever pozitif cikti
Mcasksin, hermevsim test yapicakti,
Baska kim test yapicakti bugun ?
Bilmiyom anasondu heraldeSever pozitif cikti
Mcasksin, hermevsim test yapicakti,
Baska kim test yapicakti bugun ?
Kizlar test yaptim adetime bugun haric 2 gun vardi ama negatif..
Goremddim ikinci cizgiyi🙂
Aynen canim artik umut pazartesi adet olmamak insallah olmam..Belki geç döllenmedir canım. Kırmızılar gelmez hayırla inş. Gelirse de zamanını taradanım bilir inş kısa sürededir.
Yaa saglik olsun, ama bitmis degil daha iki günün var. Adet olmazsin insaallah da adetin birinci veya ikinci günü bidaha test yaparsin canim insaallah o zaman pozitif çikar canim.Kizlar test yaptim adetime bugun haric 2 gun vardi ama negatif..
Goremddim ikinci cizgiyi🙂
Canim sen uzulmuyosun demi, sakin morelini bozma tamam mi, daha vaktin var canim. Az daha sabir canim.Bilmiyom anasondu heralde
Aynen canim oyuzden cok.uzulmedim adet olmimda🙂 insallah dedigin gibi olur insallah hamis olurumm aminnYaa saglik olsun, ama bitmis degil daha iki günün var. Adet olmazsin insaallah da adetin birinci veya ikinci günü bidaha test yaparsin canim insaallah o zaman pozitif çikar canim.
Bu arada, WC olayina oldum gulmekten sabah sabah, allah iyiligini versin insaallah canim
samimi soylemekse tabiki biraz uzuldum.ama cok degil cunki daha var.. uzuntuden degil o an yanlis cumle kurarim Rabbime isyan etmis olurum diye korkuyorum..Canim sen uzulmuyosun demi, sakin morelini bozma tamam mi, daha vaktin var canim. Az daha sabir canim.
haklisin hayatim.ama cikardi aslinda hamile olsam.. neyse umud kaybetmr yok..MC umudunu kaybetme daha 2 güm var belli olmaz 🙂