Canım nerdesin aynı sonuç bende de çıktı ama UMarim bi kaç gün sonra hayırlı haberini alırız canım benimAdet gunumdd bidaha yapacagim bakalim yani olmazsam.adet insallah dedigin gibidir canimm
Canım nerdesin aynı sonuç bende de çıktı ama UMarim bi kaç gün sonra hayırlı haberini alırız canım benimAdet gunumdd bidaha yapacagim bakalim yani olmazsam.adet insallah dedigin gibidir canimm
Hoşgeldin aramıza inşallah sende en kisa zamanda bebeğine kavuşursun inşallah bizde tabihayırlı olsun gözün aydın canm senin adına cookkk cookk sevindm
herseyin hayırlısı olsun canm yaaa hayal kırıklıı anlıorumm bende cok yasadımm o duyguyu allahımm isteyen herkese hayırlı bi bebiş versn inşallah bizede versn aminnnn..Kızlar Kos koca negatif 🙁 zaten biliyordum boşa yaptım moralim bozuldu
Amin çok sağol tekrar hoşgeldin bu ay baştan başlıyoruz bakalım artık kısmetherseyin hayırlısı olsun canm yaaa hayal kırıklıı anlıorumm bende cok yasadımm o duyguyu allahımm isteyen herkese hayırlı bi bebiş versn inşallah bizede versn aminnnn..
inşallah canmm yaaaaa amin aminn alllah hepimizn gönlüne göre versnHoşgeldin aramıza inşallah sende en kisa zamanda bebeğine kavuşursun inşallah bizde tabi
hosbuldumm evet bastan bakalm daaaa zamanımız var durmak yok yola devam 🙂Amin çok sağol tekrar hoşgeldin bu ay baştan başlıyoruz bakalım artık kısmet
Anen canm saol yaorumun icin ben seni dinlicem yagrina randavu alayimzaten500degerin uztune cikmazsa dis gebelikmisCanim bekleyebilirsen bekle, ama bence bu eziyeti kendine cektirme, ya bugün yada yarin yaptir testi.. Zaten gebelik varsa, sonuclar eskisine gore uce dorte katlar..