aminn doğru sölüosunn canm zamnı vardır elbet ozamn bizde o güzel duyguyu yasarız inşallahAynen kızlar çalışmalara devam aman ya dünyanın sonu değil ya tıp ilerledi çok şükür ne demişler allah dermansiz dert vermesin
aminn doğru sölüosunn canm zamnı vardır elbet ozamn bizde o güzel duyguyu yasarız inşallahAynen kızlar çalışmalara devam aman ya dünyanın sonu değil ya tıp ilerledi çok şükür ne demişler allah dermansiz dert vermesin
ben anlamıyorum degerlerden ama inşallahh normaldir gebeliginn canm allah saglıklı kucagına almayı nasip etsnAnen canm saol yaorumun icin ben seni dinlicem yagrina randavu alayimzaten500degerin uztune cikmazsa dis gebelikmis
aminnn aminnn aminnn insallah canm herseyin hayırlısı olsunKizlar rabbim cok buyuk heer isteyene nasip etsin kotu annelere nasip etmesin cok arzulayan anneler nasip etsin herseyin zamani var arkadslar uzmeyin kendinizi rabbim duysun seslerimizi
Sagol canim ama o resimdeki halim iki yil oncesi 🙂yok be canım sen gayet iyisin valla ne zayıf ne kilolu çokta güzelsin yani 🙂
aminn canmm allah seninde bebişini saglıklı kucaına almayı nasip etsnKızlar s.a ancak yazabiliyorum. . Güzel dilekleriniz için hepinizden Allah razı olsun. . Umarım en kisa zamanda siz de bebislerinize kavusursun uz. . Ben kan test sonucu mu da aldım çok şükür pozitif.. Fakat hala bazı korkularim var. Ilk gebeligimdeki gibi olmasından korkuyorum. . Inşallah öyle olmaz. Önümdeki şu 2 aylık süreç çok önemli .. pztsi ilk isim bir kadın doğum uzmanına görünmek olacak .. bakalım inş aynı sıkıntıları yasatmaz Allah. .
:-( kaderimin bu olduguna inanmaya basladim ve kaderime riza gostermem gerekiyor sanirimKizlar rabbim cok buyuk heer isteyene nasip etsin kotu annelere nasip etmesin cok arzulayan anneler nasip etsin herseyin zamani var arkadslar uzmeyin kendinizi rabbim duysun seslerimizi
Aaa niye oyle diyosun canimm:-( kaderimin bu olduguna inanmaya basladim ve kaderime riza gostermem gerekiyor sanirim
Oyle hissediyorum ne bileyimAaa niye oyle diyosun canimm
Saol canim bende anlamıyorum hayirlisi bakakim da doktor cok kafami karistirdiben anlamıyorum degerlerden ama inşallahh normaldir gebeliginn canm allah saglıklı kucagına almayı nasip etsn