Okuyabilevekler belirtsin, onlarda olur derse ptesi de topluyabiliriz.bu arada bana her gün uyar arkadaşlar ne kadar zamanımızı alacak ki 5 yasin okumak, yeter ki dualarımız kabul olsun.
bende biliorum kuran cok sükür ama bayaadır okumadıım için yanılırmıyım die korkuorum annemle okurum isterseniz o beni düzeltirOkuyabilevekler belirtsin, onlarda olur derse ptesi de topluyabiliriz.
Tamam bence iyi cnm bes tane okuyim ben tabi bu arada inssllah adet olmamCanim okuyalanlar sali gününe kadar, Her okuyan bes tane okuyabilir mi ? Eksigi ben tamamlarim insaallah.
Sali günü iyimi ?
Çok sükür canim sevindim. Kaç kilosun kiCok sukur kızlar hsg sonucum cok ıyı sevın dım ama kılo poblemi bar dedı doktor nasıl vercem bılmıyo
Bi ben kalcam.diyodun bak yine hepbirlikte kaldik uzulme espiri olarak dedim vallahi😀 bu kiz beni olduruyor😛Kiz neye cok mutlu oldum :-( ask olsun gerçekten oyle mi dusundun. Kiz ben wc ye gudemedigine gulmustum
Olur tabii ki, havva gibi turkceden de okuyabilirim dersen oda olur, nasil gonlun rahat edecek sebende biliorum kuran cok sükür ama bayaadır okumadıım için yanılırmıyım die korkuorum annemle okurum isterseniz o beni düzeltir
Elfidam ısıracak seni canım 😀Bi ben kalcam.diyodun bak yine hepbirlikte kaldik uzulme espiri olarak dedim vallahi😀 bu kiz beni olduruyor😛
Ebed.. cok kucukmusssumm oyusden yanliss yasmisda olabiliyyimm dicem ama yanlis yasmadim espiri yabdiydim😛Şaka yapıyo canım ya mc bilmiyor musun o daha küçük ya 😛