Kızlar ben okumayi bilmiyorum içinde dua ederseniz çok sevinirim beni unutmayın dualarinizda olur mu![]()
tabiki canmmm burdaki herkes için dua edilio senide unutmaız merak etme 🙂 pazartesi burda duası toplanacak sanırımKızlar ben okumayi bilmiyorum içinde dua ederseniz çok sevinirim beni unutmayın dualarinizda olur mu![]()
Oy benim canıma ne olmuş kız ağlama sana gülmek yakışır ya inşallah bu duygusal halin mutluluğa döner balım iyi geceler bende öptümKizlar ben kendimj hic iyi hissetmiyom🙁
Ben annemi cok ozledim okadar cok aglayasim varki suan esimle yatiyoz agliyom bunlari yazarken o anlamasin diye nefes bile dogru durust alamiyom🙁((
Bilmiyorum icimde bisey var bogazimda dugum..
Derken askkm cakdi aglayamiyom bile yaa..
Neyse kizlar anlicaniz buaksam duygusalim yarin yine neseli olurum.eminim..
Hepinize iyi geceler opuldunuz 😉

Tsk ederim canım benim sagolun benimde dualarım sizinletabiki canmmm burdaki herkes için dua edilio senide unutmaız merak etme 🙂 pazartesi burda duası toplanacak sanırım
ii geceler canmm üzme kendini yaaaa bazenn banada oluo öle birden gelio ama dua et sürekli canmKizlar ben kendimj hic iyi hissetmiyom🙁
Ben annemi cok ozledim okadar cok aglayasim varki suan esimle yatiyoz agliyom bunlari yazarken o anlamasin diye nefes bile dogru durust alamiyom🙁((
Bilmiyorum icimde bisey var bogazimda dugum..
Derken askkm cakdi aglayamiyom bile yaa..
Neyse kizlar anlicaniz buaksam duygusalim yarin yine neseli olurum.eminim..
Hepinize iyi geceler opuldunuz 😉
Nebilim hermevsim geldi bi haller gitti bile🙂Oy benim canıma ne olmuş kız ağlama sana gülmek yakışır ya inşallah bu duygusal halin mutluluğa döner balım iyi geceler bende öptüm![]()
Bende opdum iyi geceler canimmOy benim canıma ne olmuş kız ağlama sana gülmek yakışır ya inşallah bu duygusal halin mutluluğa döner balım iyi geceler bende öptüm![]()
Ceylinim gecti cok sukur 🙂ii geceler canmm üzme kendini yaaaa bazenn banada oluo öle birden gelio ama dua et sürekli canm
Adetine nekadar var csnim?ayyyyy yaaaaaa bu ne biçim sancı karnım kasıklarım patlicak gibi agrıo sanki adet sancısı gibi hatta daha fazlaaaa ayyyyy cokkk kötüymmm yaaaa🙁(