bende bitirdm canmm yasini allahım dualarımız kabul etsn insallahBende okudum 3 kaldiydi simdj bitirrdim nasipse kendim baslicam 41 yasin icin insallah
bende bitirdm canmm yasini allahım dualarımız kabul etsn insallahBende okudum 3 kaldiydi simdj bitirrdim nasipse kendim baslicam 41 yasin icin insallah
okudumm canm benn haber edersn 🙂Ceylinim ve arzumgamzem okuyunca haber edin olurmu
Akintim hic yok normalde adrt oncesi olur adete 2 gun kala biterdi hala bisi yok akinti olarakaminn canm bn hepnz icin dua ediyorum akintinda cogaldysa hamilesndcem cunku bnde yasadm bunlari henen hemen hatta hastanrye kasik agrisi icin gttim hamile oldugumu ogrendm
Niye utaniyosunki🙂)Bende anlıyorum canım ovulasyon testi yapmıyorum bende öyle yapıyorum canım utandım kız 😳
Tamam.bebegim sende dikkat et🙂Aynen hatırlıyorum iyi bakalım dikkat et tabiki canım benim
Tamam canim elfidama bildircembende bitirdm canmm yasini allahım dualarımız kabul etsn insallah
Gecmis olsun canim iyi geceler allah dualarini kabul etsin küçüğüm 😛Basim catliyo kizlar yatiyorum iyi geceler hepinize.. opuldunuz..
Buarada ebrar 41 yasine basladim buaksam 8 tane okudum insallah umutlarim bosa cikmaz..
Ederim canım benim sağolTamam.bebegim sende dikkat et🙂