Aynen canim🙂)tabiki canmm allahtan ümit kesilmez herseyin iisini allah bilir yeri ve zamnı vardır kusur deil canm yani dediğin gibi durmak yokkkk tam gazz yola devamm
Aynen canim🙂)tabiki canmm allahtan ümit kesilmez herseyin iisini allah bilir yeri ve zamnı vardır kusur deil canm yani dediğin gibi durmak yokkkk tam gazz yola devamm
Haklisin hayatim aynen bakalim Rabbimden hayirlisi🙂Anlıyorum senı canım daha vakti var demek ki takmamak gerek ve belirtileri düşünmen gerek
Ben varim ama uyuyorum artik malum adet olmak iyi gelmedi uyuyayim bi yoksa sancilarim baslar opuldunuz iyi gecelerhuhuuuuuu kimse yokmuuu yaaaa neden kimse konusmuyoo tek basıma evde sıkıldımm 🙁
kızlar adetim biter bitmez kasık agrısı bel agrısı idrarda koku ve iştah açılması oldu bnde test yaptım negatif çıktı 21.günmdeym daha on gunum var acaba haile miyim?Ben varim ama uyuyorum artik malum adet olmak iyi gelmedi uyuyayim bi yoksa sancilarim baslar opuldunuz iyi geceler
canım?uyankmsnhuhuuuuuu kimse yokmuuu yaaaa neden kimse konusmuyoo tek basıma evde sıkıldımm 🙁
Aynen hayırlısı küçügüm 😛Haklisin hayatim aynen bakalim Rabbimden hayirlisi🙂
Uyu canım üsütme bari kendini dikkat et Iyigeceler sende öpüldün canımBen varim ama uyuyorum artik malum adet olmak iyi gelmedi uyuyayim bi yoksa sancilarim baslar opuldunuz iyi geceler