evet canm folik asit karisimli kan ilaci aliyorum
amin canm insallah burdaki bütün isteyenlerin hepsi bu ay hamiş olur aminInsallah hamisdirsin canim
cook güzel ve doğru bi söz tamam bi an gelir aglarsın ama hergün hergünde olmaz canm aglama sennSorma hayatim hepimize geliyor.. ortada bisey yokken bi aglamalar..
Nedemis Shakespeare " Gozyasiyla yikanan yuzden daha temiz yuz olamaz"..
olsun yinede ne kadar duygusal olsanda söleme öle sözler allah korusun yakısmıo güzelim ama sana sen nese dolusun burdan tanıdıım kadarıylaAmin cumlemizinkini insallah diyorumya hayatim duygusalim bu aksam diye hersey diyorum ole🙂) artil arada idare edin🙂))
Omega 3 de al canim cok onemli ilk uc ay son 3 ay bide emzirme 3 ayevet canm folik asit karisimli kan ilaci aliyorum
Aminnnnnamin canm insallah burdaki bütün isteyenlerin hepsi bu ay hamiş olur amin
Beni guldurdun hergun aglamadim zaten🙂cook güzel ve doğru bi söz tamam bi an gelir aglarsın ama hergün hergünde olmaz canm aglama senn
Iyi geceler canim sanada Rabbim rahatlik versin opdmiiiiiiiiiii geceler canlar allah rahatlık versn tatlı rüyalar ben yatar
o doktor kontrolunde olmuyo sanirim ama bn ilk uc ayi gectim ya doktora gdince soraym bariOmega 3 de al canim cok onemli ilk uc ay son 3 ay bide emzirme 3 ay