Ben Ona niye açmadın merak ettim öldünmü desem varya, o kadar kincidir ki, burnumdan getirirIyinfikir begendim😉
Ben Ona niye açmadın merak ettim öldünmü desem varya, o kadar kincidir ki, burnumdan getirirIyinfikir begendim😉
Ya kizlar Maasallah ne güzel fikirler veriyosunuz ya, benim niye aklima gelmiyo bunlar 🙂Canim kaprislerine aldirma agladiginda annecigim aglamak iyi gelicek icini bosaltirsin rahatlarsin seni yalniz birakim de🙂
Insaallah canim insaallah hayirlisiyla hamile sin dir.allah iyilik versn insallah bende beklemedeyim 8 günüm kaldı hadi baklmm yaaa insallah adet olmam yaa
Slm canim hamdolsun iyim 🙂 kasiklarimda ara ara agrim oluyo ama nedir bilmiyorum. Esim usutmussun diyo. Adetime on gün var. Sen nasilsin canimSlm kızlar nasılsıniz gelişme var mı kimse de
Insallahh canimmallah iyilik versn insallah bende beklemedeyim 8 günüm kaldı hadi baklmm yaaa insallah adet olmam yaa
Iyim canim bende yok🙂Slm kızlar nasılsıniz gelişme var mı kimse de
Ev doktorum yeni ki zaten simdi yine degiscek onunla hallederim artikCanim ev dr u yapmiyo zaten canim, o sadece recete veriyo test için, receteyle laburatuar à gidiyorsun orda testi yaptiriyorsun receteyle. Tüm Avrupa da boyle oluyo canim.
Elfidam seni anliyorum hayatim esin alistirdigi icin bastan oyuzden bekliyo..Canim kaynana konusunda biraz filozofluk bi durum yanii bu kadin la idare etmek için gerçekten çok hosgorulu olmam gerekiyo. Kontur e gelince, ev Telefonu sabit faturali oldugunu biliyo o yüzden istiyo ki her gün ariyalim. Esim ilk yil her gün arardi ama artik haftada bir iki en fazla üç defa ariyo, çünkü sagolsun kaynanam esimi tel de en az bir saat tutuyor. Esim de isten geliyo zaten yorgun Yemegini yiyip cogu zaman erkenden yatiyo. Ya kadina anlatiyoruz, hala, anlamiyo. Anlayissiz cok. Anlatsam varya bana ilk gunden yaptigini sok olursunuz. Annemden gelinlerine karsi boyle davranislar goremedigim için, ben sahsen bana yapilinca, hazmefemiyorum. Neyse ya kapatiyorum bu konuyu çünkü konusmak bile sinirimi bozuyo
Elfidam bu sozumu unutma biri sana bisey yapiyosa sen musade ettigin icin..Ben Ona niye açmadın merak ettim öldünmü desem varya, o kadar kincidir ki, burnumdan getirir
🙂))Ya kizlar Maasallah ne güzel fikirler veriyosunuz ya, benim niye aklima gelmiyo bunlar 🙂