Düşük riski varda niye vajinal bakior?
Bişey olmaz dedi canım bilmiyorum sıkıntı da olmadı . Bebeği görmem lazım dedi dış gebelik mi yoksa boş gebelik mi olabilir dedi
Düşük riski varda niye vajinal bakior?
Bişey olmaz dedi canım bilmiyorum sıkıntı da olmadı . Bebeği görmem lazım dedi dış gebelik mi yoksa boş gebelik mi olabilir dedi
Baktirdim alttan 1 hafta demedi tirnak kadar kan geldi🙁 bidaha tercih ettirmesin Rabbim hayırlısıyla sağlıkla herşey normal gitsin
Baktirdim alttan 1 hafta demedi tirnak kadar kan geldi🙁 bidaha tercih ettirmesin Rabbim hayırlısıyla sağlıkla herşey normal gitsin
Canim senle benim hamileligimiz aynı gidiyor sanırım benim 5+1 seninki de 5+2 olsa gerek dimi 🙂 sen kalp atışını duymak için nezaman gideceksin doktora. Bide doktorun sana da ilaç verdimi . Ben bidaha soyleyim kullandığım ilaçları dün vitamin iğnesi verdi dodex ismi. Aspirin içiyorum hergün ve folik Trio . Birde gece yatmadan önce crinone vajinal jel kullanıyorum. Yakında da clexan denilen kan sulandirici igneye başlıcam galiba.
Tsk ederim canımGeçmiş dogum günün kutlu olsun canım
Hastaneye evim 2 saat Dr um 26 sinda gel karindan görelim dedi canim vitamin hali kullanıyorum ben sadece
Canim 26 si çok geç değil mi daha 17 gün var nerdeyse 3 hafta ozaman a kadar 8 haftalik olur.
7+5 olacak evet Dr karindan bajmak istiyorum dedi