benm ıcıme oyle dogdu ınsallahda oyledr cnm ya valla
Canım ben buradayım arada göz gezdipp çıkıyorum öyle inşallah hamissindir elfidam inşallah sende hamissindir benim adetim de bugun bitti artık umut bu ayaElif hermebsım merdesını
günaydınnn canımm hhayırlısı olsunn bu ay olmazsa galacak ay hamiş olursun hayırlısıyla insallah daha yeni evlisin olur elbet canmmKızlar test yapma gerek yok adet oldum herseyin hayırlısı kısmet değil mis bu ay
Nekadar varki.adetine canim daha yeni giriyomSence gebelik varsa, Simdiden testte çikar mi test yapsam ?
Tesk ederim canim sagol sen naptin bir gelisme varmiiiii aksamlar kızlar yazdıklarınzı okudum hermevsim herseyde vardır bi hayır bu ay insallah hamis kalırsın üzme kendini zamanı vardır canm mc asksın evin hayırlı ugurlu olsun canm yorma fazla kendini elfida benimde aynı dün 1 damla kan geldi bacaklarım uyusuo kasıklarım agrıo adetime 6 gün var canm anlmdım neden böle olduunu
Sen beni bilseydin heray adetin ilk gunu agridan komalik oluyodum hastanede yatiyodum serum takiliyodu igne felan..Haklisin canım ama ben adet olunca çok kötü oluyorum ağrılarım bitmiyo valla ilk 3 gün agliyorum agridan
Aminnn insallah sagil canimHadı inşallah canım benim hayırlı olsun ugurlu gelsin inşallah