heyecanlandım şimdi 🙂
yarın sabaha kadar bekliyim o zaman olmassam yaparım test
yarın sabaha kadar bekliyim o zaman olmassam yaparım test
Ben hic oyle yapmiyorun sahsen iliskiden dusmezki.. bence esini geri cevirme ya🙂)
yok daaa canm bi gelisme aynı devam edio sancı ama 2 gün var adetimede hayırlısı olsunn baklmm normalde adetim yaklasırken gögüslerim siser agrırdı hiç agrımıo sismedide yine gecikecek sanırımTesk ederim canim sagol sen naptin bir gelisme varmi
Canim bize doktor 3 ay ilişkiyi yasakladı yani ilk 3 ay önemli olduğu için dikkat etmek gerekiyor. Tabi benim önceden bir de düşük olduğundan daha da dikkatli olmalıyız. Ama sizde yine de dikkat edin 🙂
Canim hakkinda hayirlisi olsun insaallah... Bende de hiç belirti yok, bes gündür devam eden lekeler var, adetime daha bes gün var. Noluyo anlamadim !yok daaa canm bi gelisme aynı devam edio sancı ama 2 gün var adetimede hayırlısı olsunn baklmm normalde adetim yaklasırken gögüslerim siser agrırdı hiç agrımıo sismedide yine gecikecek sanırım
amin canım insallah hepimizin hakkında hayırlısı olsun insallah sen hamişsindir canmm cook istiorum gercekten benim adet düzensiz olduu için bende anlamıorum neden böle kiCanim hakkinda hayirlisi olsun insaallah... Bende de hiç belirti yok, bes gündür devam eden lekeler var, adetime daha bes gün var. Noluyo anlamadim !
Sende dusuk oldugundan canim.. ona bakarsan turkiyede 8 ay olunca yasak oluyo.. burda hamilelikde su patlayana kadar serbest🙂Canim bize doktor 3 ay ilişkiyi yasakladı yani ilk 3 ay önemli olduğu için dikkat etmek gerekiyor. Tabi benim önceden bir de düşük olduğundan daha da dikkatli olmalıyız. Ama sizde yine de dikkat edin 🙂