Tmm haber edersin hadi insallah guzel haber aliriz🙂heyecanlandım şimdi 🙂
yarın sabaha kadar bekliyim o zaman olmassam yaparım test
Tmm haber edersin hadi insallah guzel haber aliriz🙂heyecanlandım şimdi 🙂
yarın sabaha kadar bekliyim o zaman olmassam yaparım test
Canim eger adet olursan uzulme hamis olamasakda destekleyen birbirimizi arkadaslarimiz var burda. Yeniden heray yeni macera basliyor🙂yok daaa canm bi gelisme aynı devam edio sancı ama 2 gün var adetimede hayırlısı olsunn baklmm normalde adetim yaklasırken gögüslerim siser agrırdı hiç agrımıo sismedide yine gecikecek sanırım
Tamamda ozaman uzmanlar diyor haftada 2-3kere iliski yeterli hamilelik icin.. hangisini yapcaz? Hamile nezamsn oldugunu bilmiyosunki..Canim banada bir ebe kadin demisti ki hamile oldugunu hissettiginde ilk iki üç hafta iliski den uzak dur. Çünkü bebegin tutunmasini engelliyomus galiba, yanlis hatirlamiyosam oyle demisti
Bir saattir agrilarim cogaldi sanirim adet oluyorum bugunamin canım insallah hepimizin hakkında hayırlısı olsun insallah sen hamişsindir canmm cook istiorum gercekten benim adet düzensiz olduu için bende anlamıorum neden böle ki
Insaaallaaahhh olmazzzzsinnnn🙂Mc canimm Hosgeldin, anahtari aldin amcani ugurladin yine aramiza dondun 🙂 nasilsin ? Mesajlarini okudum, inan okurken yuzumde gulumseme beliriyor.
Dogru durust adet olmadim hala.... Ama ara sira lekeler devam ediyor. Adet desem sayilmaz, bugün yarin normal adet olurum heralde. Hayirlisi insaallah
As bebegim hg sen adet olma ben duymak istemiyom🙂)Slm aleykum hanimlar cumleten 🙂 nasilsiniz bakem ? Ben muallaktayim hala.....
Yeni katilan arkadaslar Hoşgeldiniz..
Allah cumlemizin yardimcisi olsun insaallah..
:-( mecbur duycan çünkü oluyom adet :-( lekeler git gide cogaliyoAs bebegim hg sen adet olma ben duymak istemiyom🙂)
Olsun hayirlisi herseyin canimmHeycanlanma ya, kasik sancim basladi gene, adet oluyorum
Uzulme bana soyledigin destek cumlelerini dusun insallah birdahaki ay rabbim yuzunu guldururrrr insallah bundada var bir hayirr:-( mecbur duycan çünkü oluyom adet :-( lekeler git gide cogaliyo