Canim test yaptinmi ? Test yapsana canim, varsa çikar, çünkü ilk gecikme gününden çikar.aleykum slm canmm günaydınnn yok canmmm daa adet olmadım dün olmam lazımdı ama yine gecikti hiç sancı agrıda yok düzensizlik olduunda bekliorumm işte
Canim test yaptinmi ? Test yapsana canim, varsa çikar, çünkü ilk gecikme gününden çikar.aleykum slm canmm günaydınnn yok canmmm daa adet olmadım dün olmam lazımdı ama yine gecikti hiç sancı agrıda yok düzensizlik olduunda bekliorumm işte
Arzumgamzem ve ceylinim insaallah hayirlisiyla hamile sinizzzz dir !beklioruuzzz da canmm benim adetim bugündü ama tık yok ne adet ne sancı hiç bişe yokkk
Canim okudum ama pek fazla bisey anliyamadim o yüzden yanlis yorum yapmiyayim....Kızlar öyle sıkkınki canım.. Babam öylesine ailesini koruduki hep iğrenç kaka olan bendim. Ailesi ve babam burnundan getirdi hayatı. Sonucmu nette tanidigim birinin yaninna ciktim geldim (o gece yine kavga etmiştik. Komsu şahit olsun diye cagirdilar kendi isteği ile gidiyor diye gitmem sorun değil basları belaya girmesin) adamla evliyim ve bebek bekliyorum. Sukurki Esim iyi biri ciktı fiziksel engeli olsa da... 6 gün önce yanima geldiler dun yine tartıstık gidicem ha dil bana git dedim bende. Bugün gideceklermis vijdanim kotu olsa da benim defalarca kovuldugum ve onun umursamadigi aklima gelince esgec diyorum of of bilmiorum nekadar anlasilir oldu ama içimi dökmek istedim
Ay canim cok Tesekkur ederim 🙂 :-DAyuy elıfım gelmiş nasıldın kuzum
Hakkinda hayirlisi insaallah canim.....Benım bu ayda umumlalmadı gıbı cunku acayp sancım var geceden beri mahvetı benı adetım yarın sanırım olacam akıntıda basladı hayırlısı allahad
Canim bende ptesi ikindi vakti normal adet oldum. Ilk iki günü yogun geldi ama dünden beri cok azaldi... Benim hep boyle gecer. Yarin biraz daha cogalir. Ptesi de temizlenirim kismetse insaallahBu srada sen bağyın gprumeyelı adet oldun mu gebelık varmı ayy işallah olur y