Cnm bunu kullan iyi gelir burdaki arkadaşlar sizin de adet düzensizliği varsa yada hamile kalmak istiyorsanız için ben 7 gündür içiyorum
kullanırım canmm ilk carsıa cıktmamda alırım cünkü doktora gittm hiç bi sorunun yok dio ama hala adetim 2 ay düzenli 3. Ay düzensiz oluoCnm baharatcilarda var al kullan
sen ne için kullanıosunn canm nasıl kullanıosunn günde kac kez içiosunCnm bunu kullan iyi gelir burdaki arkadaşlar sizin de adet düzensizliği varsa yada hamile kalmak istiyorsanız için ben 7 gündür içiyorum
nasıul yani hem adetsin hem sütünmü akıo hamile deil misin anlamdımmmben adetim ama sütüm akıo düşükmü yapıyorum🙁
Canim adet iken nasil sütün akiyor anlamadim. Acaba üstüne mi görüyorsun ?ben adetim ama sütüm akıo düşükmü yapıyorum🙁
Ceylinim üzülme canim hem daha adet olmadin belki test gostermiyordur. Iki gun sonra tekrar test yap bakalim hayirlisi insaallah....nasıul yani hem adetsin hem sütünmü akıo hamile deil misin anlamdımmm
Canim testere dişli arslanpençesi nedir ? Yurddisinda bulunur mu acaba ?Cnm ben orda yazdım 7 gündür başladım ablam söyledi benim adetim bu 3 aydır düzensiz 36 günde bir oluyorum onun için kullaniyorum hamile kalmak isteyenler için de faydali ve günde bir defa içiyorum bak nasıl yapılacağını orda yazdım ne için olduğunu oku ona göre yap ceylinim