biliorum canm ama elimde deilki olup olmadık seylere sinirlenip stres yapıorum bu ay neden bende anlamdımAdetın bas dusmanı stres canımm
biliorum canm ama elimde deilki olup olmadık seylere sinirlenip stres yapıorum bu ay neden bende anlamdımAdetın bas dusmanı stres canımm
canım be oldu ben uzun zamandır giremiyorum🙁 evet canım pazarttedı radevu aldımm yarın ankaraya gecıyom kısmetse
ceylin sende durıumlar ney canım ya çok uzak kaldımbiliorum canm ama elimde deilki olup olmadık seylere sinirlenip stres yapıorum bu ay neden bende anlamdım
bende durumlar aynı canm adet olmadım cuma günü idrar testi yaptım negatif adet olmaı bekliorum artık ama tık yokc
ceylin sende durıumlar ney canım ya çok uzak kaldım
Hoşgeldin canım aramıza eğer adetin geçti ise test yap canim kan testi yapsan iyi olur ama evde de yapsan olur ama kesin sonuç kan testi tabiki gebelik kişiden kişiye değişiyor kimi erken belirti yasiyo kimi hiç belirti yaşamıyor tabi bende bilmiyorum ama okuduklarımca inşallah hamissindir canımMerhaba kızlar ,
Uzun zamandır takip ediyorum. Benim adetime 3 gün geçti, normalde çok duzenlidir.bu ay çok stresli geçti , sadece ondan gecikmiş olabilir ne regl nede gebelik belirtileri var . Hiç bir şey anlamadım. Fikirlerinize ihtiyacım var 🙁(
Evet oyleydi canım ama geçen ay tam zamanında olmuştum ondanişallah canım m bu ay tum bekleyenkler nasp etsın bu arada gunun gecıyomuydu daha oncekı donemlerde