Inşallah canım inşallahMc dedim cnm inşallah seninde olur
Inşallah canım inşallahMc dedim cnm inşallah seninde olur
insallah gerek kalmaz canmm yaaaa ondannn cook korkuorumm allhımm sesimzi duysunnn sıcak tutmaya calısıorum canmm cift kat corap üstüne terliksiz gezmiorum üzerimde kalın oluo sürekli ama hayırlısı insallah olsunn ya bu ay hayırlısıylaInsallah ceylinim rahim.filmine kalmadan bu ay tutar bak sende kendini sicak tut.. annem derdi tinlamazdim cok farki oluyomuss..
Hermevsim bende senin gibi hicbisey yok adet olcam diyodum belirtileri gorsemde gormezden geliyodum umutsuz olma.. hatta dusun bide agir cantalar kaldirdiydim ve az daha rotgene gircekdim hastaneye gittim.son anda vazgectim oyuzden umudsuz olma
O nasıl yatis kiz 🙂Maşallah canım sen nasıl uyuyorsun öyle ben eşinden uzak uyuyorum biraz ama mutlaka elini tutuyorum yada elimi koluna falan koyuyorum ben
Bunu begendim🙂) senin gogus uclarin daha buyuyecek demekki🙂benm gögüs ucları sürekli füze gibi nasıl olcak ozamn ben deişik bi insanım ya cözemedm kendimi anormalmıym neim
Biliyorum canım uzun zamandır çok şey paylaştık beraber aile gibi olduk kimseye anlatmadimiz şeyleri burada konuştukBende sizi duyunca biliyorum sevincden cok mutlu olucam🙂ins
Inşalah canım öyle yapcam ya esimde çok kızıyo bana düşünmüyorum diyorsun ama düşünüyorsun diye kızıyo bana rahat bırak diyo kendiniRahat ol dusun ama boyle bisey hissedince yok ya adet belirtisi bu de biliyom olmuyo bende yapamiyodum ama son ay basardiydim biraz kafana takma Rabbimin dogru zamanj var
🙂) ben ayri uyuyamiyorum illa temas olucak yoksa karabasan geliyo bagiriyom biraz 3-5 harlilerde takiliyo esim sarilinca gelmiyo.. esimde alisti ayaklarimi dolamadan hic uyuyamiyom sindi dolamasam ahtapotun gel diyo uyuyamiyo🙂)Maşallah canım sen nasıl uyuyorsun öyle ben eşinden uzak uyuyorum biraz ama mutlaka elini tutuyorum yada elimi koluna falan koyuyorum ben
Allah biliyor sizi normal sanalda kisiler gibi gormuyorum arkadasiz aile gibi ben mutlu oluyom mutluluklarda uzuntulerdede uzuluyom..Biliyorum canım uzun zamandır çok şey paylaştık beraber aile gibi olduk kimseye anlatmadimiz şeyleri burada konuştuk
aynen canmmm bende yoksa uyuyamıorum baska pozisyonda deniorum ama sabaha kadar uykusuz kalıorum sonraAyneN canım ya genelde yüz üstü uyumayı seviyorum ben