Tamam🙂Ardindan bizede dua et 🙂
Tamam🙂Ardindan bizede dua et 🙂
ben örtüorumda esim saolsunn senin gibi nerede yattı beli deil gece acıo bende deli oluorum, onaOzaman yattiginda sirtinida iyice ort usutme hic..
Ah beni gorseniz esim bi anlatsa😀
Arkadan sariliyo veya gogsunr yatiyom ole uyuypz..
Bi uyaniyorum kafam esimin karninda, bi uyaniyorum + gibi yatiyom bi uyaniyom kafam esimin ayaginda bi uyaniyorum ayaklarim esimin ustunde yan yatiyom😀
Nirmalde ole degilim.ama yorgun olunca cok donuyom🙂)
Galiba canım bende kucağıma aldım sıcak su torbasini oturuyorum öyle 🙂Elfidam sicak su torbasiyla daldi uykuya heralde sicacik🙂)
Öyle canım rabbim seninle olsun her daimHermevsim evet hamilelere gelirmus bende duydum ne olursa olsun Rabbim var hicbirsey ondan guclu degil.. o an korkuyom ama bana bisi yapamazlar..
bundan daha fazla büyürse inek memesi gibi olur ozamn canm allah korusunnn 🙂))Bunu begendim🙂) senin gogus uclarin daha buyuyecek demekki🙂
🙂) cok sinir bozucu bisey baskasi yapinca ama kendin yapinca guzel oluyo..ben örtüorumda esim saolsunn senin gibi nerede yattı beli deil gece acıo bende deli oluorum, ona
banada öyle oluyor gece cok uyaniyim irkilip uyaniyom ben hamileykn hep ruyamda bebegimi gorurdum hep emzirdgimi gogsumden süt geldifini en son bebegimin olum haberini alcagmz gece ruyamda onu bembeyaz kundakta emzirirken gördüm gozlerini dahi kapamistim ortuyle off icim yandıHermevsim evet hamilelere gelirmus bende duydum ne olursa olsun Rabbim var hicbirsey ondan guclu degil.. o an korkuyom ama bana bisi yapamazlar..
Canım aserme falan var mı yoksa daha yok mu ne bileyim canım birsey istedi miTamam🙂
Bende yatoyom ayagimin altinda sicak su torbasi🙂Galiba canım bende kucağıma aldım sıcak su torbasini oturuyorum öyle 🙂