aynen stres atıorummm öle olunca gerci saolsunn beni güldürmek için herseyi yapmaya calısıo yavrumm yaaa saolsunnnGece gece bedava komedi filmi iste😀
aynen stres atıorummm öle olunca gerci saolsunn beni güldürmek için herseyi yapmaya calısıo yavrumm yaaa saolsunnnGece gece bedava komedi filmi iste😀
Bu kolay degil hele suanda asla.. cunki psikologa hala gidemiyom psikolojik ilaci kullanamiyom.. hamileyim hormonlarim takla atlamaya basladi bide sigara icmeyerek daha cok stres istemuyom tamamrn icmemek..Birak cnm bebegine yazik daha küçük onu dusunerek vazgec
Birsey olmaz ya büyüsün bebis emmeye başlayınca buyur yine 🙂yok canm gögüs olarak benmkilerde kücük ucu olarak büyü,mesn diorum, ben 🙂
InsallaaaahhhhCanım inşallah tikSinirsin de gerek kalmaz tedaviye zamanla azaltırsin bırakırsin 4e indikden sonra daha da azaltırsin
Yavaş yavas cnm stres etme nasil rahat edeceksen öyle yapBu kolay degil hele suanda asla.. cunki psikologa hala gidemiyom psikolojik ilaci kullanamiyom.. hamileyim hormonlarim takla atlamaya basladi bide sigara icmeyerek daha cok stres istemuyom tamamrn icmemek..
desene sen sanki içmiomusun die bende kullanıorumda insallah hamiş kaldıktan sonra bırakırımEvet kotu oluyom insallah tiksinirim birakirimmmm ama tiksinmezsem 4 icecegim
Yani bende esimede dedim eger icke dersen cok icerim sen bana birak cunki ben o bebegi 6 ay beklexim annesi olucagim tabiki dusuncem.. oyuzden elimden geleni yapicam🙁Yavaş yavas cnm stres etme nasil rahat edeceksen öyle yap
Yani cnm en dogrusu 6 aylik evlisin cnmYani bende esimede dedim eger icke dersen cok icerim sen bana birak cunki ben o bebegi 6 ay beklexim annesi olucagim tabiki dusuncem.. oyuzden elimden geleni yapicam🙁
Aynen canım sen onun üstesinden de gelirsin güçlüsun sen stres yapma yeterYani bende esimede dedim eger icke dersen cok icerim sen bana birak cunki ben o bebegi 6 ay beklexim annesi olucagim tabiki dusuncem.. oyuzden elimden geleni yapicam🙁
evet canm ayneeennnn büyümesi daaa ii gögsün kücüklerrrr tammm kıvamında olurlarrrrr ucuda büysnn napmm bebişim ii doyar ozamn 🙂aynen büyürse büyüsün bebis olsun da tek sıkıntı o olsun