ewt cnm ilacsiz yumurtalarim kalnlasiyo tedavi zorlasiyo o yüzden cok cabaliyorumBoyle bir durumun varsa baska tabiki.. ve sen esin yuvan cocuk icin hazirsaniz bitti demekdir🙂
ewt cnm ilacsiz yumurtalarim kalnlasiyo tedavi zorlasiyo o yüzden cok cabaliyorumBoyle bir durumun varsa baska tabiki.. ve sen esin yuvan cocuk icin hazirsaniz bitti demekdir🙂
Aynen güzel oluyo ya genç anne olmak güzelAynen bebegimd3 bnmle büyüsün istiyorum 19 yasinda evlendimm
evet canmm ama saglıklı olsunnda cook tombiş olmasınn ben kaldıramam yoksa🙂Aynen cnm ohh karni tombis olur
Ozaman hazir hissediyosan yap bitane ama 2. Cocuk icin acele etme..ewt cnm ilacsiz yumurtalarim kalnlasiyo tedavi zorlasiyo o yüzden cok cabaliyorum
Aynen bende öyle düşünüyorum canim kismet bakalım: )Ozaman hazir hissediyosan yap bitane ama 2. Cocuk icin acele etme..
Insan yillR gectikcr daha iyi anliyo herseyi..
Insallah rabbim cabani bosa cikarmaz hayirlisiyla bebegini verir Rabbim insallah🙂Aynen bende öyle düşünüyorum canim kismet bakalım: )
Amin cnm allah razı olsunInsallah rabbim cabani bosa cikarmaz hayirlisiyla bebegini verir Rabbim insallah🙂