Aynen uzulmesin tabİ dinlen canım bende kaçtım görüşürüzBebisim üzülmesin
Aynen uzulmesin tabİ dinlen canım bende kaçtım görüşürüzBebisim üzülmesin

Tabiki kolay degil ama cok sukur umud edebiliyoruzz .. sabirli ol canim Rabbim emin ol verecek hayirlisiyla uzulmeecanım haklısın ama bende daha dayanamıyom elimde değil isyankar bi insan değilim töbe haşa inancım sonsuz rabbime herşey onun elinde ama çok üzülüyorummm kendimi heray hamile sanıyorum![]()
Aynen katiliyorum canim kafa rahatligi onemliymissYaparsın canım sen güçlüsün bende öyleydim ama baktım uzuluyorum agliyorum ama bana Faydası yok daha çok zarar veriyo üzülmek çünkü beyine bağlı hersey ya bak mc canım evini aldı taşındı temizlik yerleştirme derken hiç düşünme vakti olmadı Kafası rahattı ve şimdi hamis emin ol iyi gelecek sana da
Insallah canim Rabbimde bana senin hamile oldugunu en kisa zamanda duymayi ve sevindirmeyi nasip etsin insallahhhhh canim benim uzulme bukadar stres bile etken oluyor fistim sabirli olevet mc beni çok mutlu etti takip ediyodum burdan yorumlarınız hep çok sevindim sağ selim eline alsın inşşallahh evet canım ben akrep kadınıyımhaha
![]()
Canim esin birazdaha anlayisli olmali stres suan senin icin hic iyi degil hayatimm🙁Slm canim, bi kaç gündür Esime hep kiziyorum. Oda az once patladi tartistik, Simdide kustuk. Morelim sifir yani.
ya mccim biliyorum canımda sende biliyosun insan kendine engel olamıyokii ilk gün çok beter oluyorumda sonra alışıyorum toparlıyorumm ve yine umudum çoğalıyo ama düşün heray heray kırılıyo umudunInsallah canim Rabbimde bana senin hamile oldugunu en kisa zamanda duymayi ve sevindirmeyi nasip etsin insallahhhhh canim benim uzulme bukadar stres bile etken oluyor fistim sabirli ol
Sende iyiki varsin canimmKızlar siz önemlisiniz ya iyiki varsınız benimde moralim bozuk olunca siz yanımdasiniz
Hollanda benhangi şehirdensinizz
Tabiki canim bak bizde variz hepberaber uzuntumuzu sevincimisi paylasiyoruz cok zor ama napalim durmak yok yola devam🙂ya mccim biliyorum canımda sende biliyosun insan kendine engel olamıyokii ilk gün çok beter oluyorumda sonra alışıyorum toparlıyorumm ve yine umudum çoğalıyo ama düşün heray heray kırılıyo umudun