Bende ona sinir oluyom gel kir sonra sorry.. biyonden diyom hic demese neolcak ama sinirde oluyomBarışır canım dayanamaz bence sana erkekler öyle yani biraz sakinlEsince hemen gönlünü alır
Bende ona sinir oluyom gel kir sonra sorry.. biyonden diyom hic demese neolcak ama sinirde oluyomBarışır canım dayanamaz bence sana erkekler öyle yani biraz sakinlEsince hemen gönlünü alır
Sorma.. acilarin kadinlariyoz😀Ne büyüuuuukkkk gurur 🙂
:-D
Canim polonya zor duymustum turkiye gitneyin hollandaya gelin🙂🙂 Vala canım gurur diye demedim ya Vala türkiye'de yaşamak tercihim zaten dukkan açıyoruz oldu oldu olmadı geri dönüş türkiye valla polonya çok kötü ya
Is var mı orada canım gelelim hemenCanim polonya zor duymustum turkiye gitneyin hollandaya gelin🙂
Evet canım çok zor ya hiç birşey yok bulanıyorsun uyuz oluyorum o yüzdenCanim polonya zor duymustum turkiye gitneyin hollandaya gelin🙂
Haklisin canım ama demese de sinir oluyoruz şahsen ben oyleyim özür diyo ben diyorum yap yap özür dile deneyince de insan bi özür diler diyorum sonra guluyo özür diliyo diyo özür dilesem kızıyorsun dilemesem kızıyorsun 🙂Bende ona sinir oluyom gel kir sonra sorry.. biyonden diyom hic demese neolcak ama sinirde oluyom
Burdada isler kesatmis is bulmak zormus ama dukkan acinca islermi bilmiyom🙂Is var mı orada canım gelelim hemen
Aynen🙂 napalim ozurlerle gevicek hayat🙂)Haklisin canım ama demese de sinir oluyoruz şahsen ben oyleyim özür diyo ben diyorum yap yap özür dile deneyince de insan bi özür diler diyorum sonra guluyo özür diliyo diyo özür dilesem kızıyorsun dilemesem kızıyorsun 🙂
Yok canım ya baktık burada oluyo bi kaç sene kalırız ama bizim asıl plan türkYe ya gitcez bi süre sonraBurdada isler kesatmis is bulmak zormus ama dukkan acinca islermi bilmiyom🙂