melek cenneti
Hamiş Melek
Bende hic belirti olmadi halada çok bi belirtim yok takilmayin fazla belirtilere
Bende hic belirti olmadi halada çok bi belirtim yok takilmayin fazla belirtilere
tartısmayalim cnm onlar bizden dh fazla üzülüyorlar ama belli.etrmiyolar bizde ayda yilda.bir böyle oluyo ama ben özür diledimKzlar bnde dunaksam esmle tartsm ilk defa fazla degl hafif bi tartsma ben cok takntlym galba moralm bozk nye bilmyorm
Neden azalmos cnmKizlar sayfalar mi azalmis ?
İnşallah cnmKızlar okuyorum ama yazamıyoru. Şuan dukkan lâ uğraşıyoruz o yüzden daha hasta olmadim bende ama çok üşüyorum 2 gündür döndüm resmen dua edin bana canlarim ya
canm ozr dlencek bsey yapmadm ben ki yapsam dlerm tabikidetartısmayalim cnm onlar bizden dh fazla üzülüyorlar ama belli.etrmiyolar bizde ayda yilda.bir böyle oluyo ama ben özür diledim
Hadi bkalm cnm insallah olmazsn hayrli haberlerni alrzKızlar okuyorum ama yazamıyoru. Şuan dukkan lâ uğraşıyoruz o yüzden daha hasta olmadim bende ama çok üşüyorum 2 gündür döndüm resmen dua edin bana canlarim ya
Evet umudumu kesmiyim ama boşuna da umutlanmak istemiyorum sonrasi cok zor oluyo çünküiyiyiz sen nasılsın canım olsun sen ümidini kesme
Bast bsey canm zaten cok sukur ama iste herseyi takyorm bbamda rahtszms devamli ruya goruyrm oda var tabi cok hassasm ya
Kismet ama içimde hiç bir his yok yani, çok istiyorum olsun diye ama hiç bir his bir degisiklik yok Malesef. Acaba daha erken mi hissetmek için ?Evt azalms bende farkettm. belki hc belrti yasamazsn umudnu kaybtme