Ucu elini vurdugn zmn agriyomuInşallah canım bakalim çok ilginç ucu sert böyle dik ama bilmiyorum ya
Ucu elini vurdugn zmn agriyomuInşallah canım bakalim çok ilginç ucu sert böyle dik ama bilmiyorum ya
Evde bugün yaptım eşim zorla yaptırdı oda benden heyecanlı âmâ çıkmadı hafta sonu bir daha yapacağım hayirlisi artık çünkü daha bugün olmadım hele beş gün geçsinOlabilir hayatim🙂 gogus buyuk belirtilerden insallah hamisdirsin yarin adet olmazsan hemen test yap haberimi bekliyommm🙂)
Evet var ama çok değil zaten göğsüm de ağrı var dokununca ağrıyor bide uçları dik duruyo ki ben hiç böyle görmedim yada dikkat etmemiş de olabilirim ama çok özür dileyerek söylüyorum ben değil eşim farketti yani utandım çok özür kızlar 🙂Ucu elini vurdugn zmn agriyomu
Umarım hamilesindir canim hayırlısıEvde bugün yaptım eşim zorla yaptırdı oda benden heyecanlı âmâ çıkmadı hafta sonu bir daha yapacağım hayirlisi artık çünkü daha bugün olmadım hele beş gün geçsin
Evet var ama çok değil zaten göğsüm de ağrı var dokununca ağrıyor bide uçları dik duruyo ki ben hiç böyle görmedim yada dikkat etmemiş de olabilirim ama çok özür dileyerek söylüyorum ben değil eşim farketti yani utandım çok özür kızlar 🙂
Mira insaallah hamile sindir canim insaallah... Hade hayirlisiUmarım hamilesindir canim hayırlısı
Canım allah duysun sesini ya valla ama herşeyin hayırlısı tabi bizde senden umutluyz canım benim ona bakarsan ben kac gündür adet belirtilerini yaşıyorum:-D
Ah su esler yok mu, hiç bir sey kacmiyo gozlerinden 🙂
Canim büyük ihtimal hamile sin hissediyorum bunu !
Ah bide kendim için hissedebilsem 🙂
Önemli deil cnm bnkinide esim dikkat etti hamissin bnce cnm ayy cok heycnlandim simdi 🙂Evet var ama çok değil zaten göğsüm de ağrı var dokununca ağrıyor bide uçları dik duruyo ki ben hiç böyle görmedim yada dikkat etmemiş de olabilirim ama çok özür dileyerek söylüyorum ben değil eşim farketti yani utandım çok özür kızlar 🙂
Canım allah duysun sesini ya valla ama herşeyin hayırlısı tabi bizde senden umutluyz canım benim ona bakarsan ben kac gündür adet belirtilerini yaşıyorum