B
bebegımgelsın
Forum Okuru
Bende heycanlandm bak smdi 🙂İyiyim canım bende heyecanla bekliyorum bakalım hayırlısı ya
Bende heycanlandm bak smdi 🙂İyiyim canım bende heyecanla bekliyorum bakalım hayırlısı ya
Gecen ayin 5inde olmustum canım 28 günde bi oluyorum ben bugüN de olmazsam geçecek inşallahgeçtimi adetin canım pekiii
Hayirlisi canim ya bakalım eşim diyo perşembe gününe kadar bekle ama bilmiyorumBende heycanlandm bak smdi 🙂
AMİN CANM NASL KARSKBende durumlar aynı işte evet Kaynanam la bir oturuyoz inşallah elfida hamile dir Rabbim yüzünü güldürsun herkesin benimde sizinde 🙂
sen sabahtan yap canm ckmazsa bi kac gun daha beklersnHayirlisi canim ya bakalım eşim diyo perşembe gününe kadar bekle ama bilmiyorum
Bende durumlar aynı işte evet Kaynanam la bir oturuyoz inşallah elfida hamile dir Rabbim yüzünü güldürsun herkesin benimde sizinde 🙂
Pardon canm karsk anladm ayni derken snde varmi bebsBende durumlar aynı işte evet Kaynanam la bir oturuyoz inşallah elfida hamile dir Rabbim yüzünü güldürsun herkesin benimde sizinde 🙂
Olmazsam yaparım canım hayırlısı yasen sabahtan yap canm ckmazsa bi kac gun daha beklersn
Mc canım nerdesin ya kac gündür yoksun 🙂Nasil korumuyo canim?
Bende durumlar aynı işte evet Kaynanam la bir oturuyoz inşallah elfida hamile dir Rabbim yüzünü güldürsun herkesin benimde sizinde 🙂