Allah vesile oldu öyle demesine canım bende umutluyum senden[/QUOTE]Bebegimgelsin canim beni simdiden hamile ler kervanina dahil etmissin 🙂
Kizlar sagolun ya vallaha beni umutlandiriyorsunuz 🙂
Allah vesile oldu öyle demesine canım bende umutluyum senden[/QUOTE]Bebegimgelsin canim beni simdiden hamile ler kervanina dahil etmissin 🙂
Allah vesile oldu öyle demesine canım bende umutluyum senden
belli olmaz ki ama canım üzülme hemde herkes öyle hissetmiyoki bende diyorum var ama sonra diyorum yoktur ya belli olmaz umutlanmak istemiyorum yani ama sende umutsuz olma pozitif ol ki hersey pozitif olsun mc hissetti belki sende öyle olmaz canım kısmet hersey benim dualarıM seninle canım
Bol bol dinleniyordur o simdi 🙂Mc nerdesin kız unutun sen bizi hiç gelmiyo ya 🙁
Ne demek canım olcaz tabi biz birbirimize destek olmayak da kim olsun bizi bizden başka kimse anlamiyoRabbim cumlenizden razi olsun insaallah kizlar.. Morel oluyosunuz bana 🙂
İyi yapıyor dinlensin tabi ama arada da gelsin yani buraya unutmasin bizi 🙂Bol bol dinleniyordur o simdi 🙂
Yani ben olsam hep dinlenirim diye dusunuyorum.
Ooo unutmaz o bizi, arada giriyo bakiyo goruyorum ben 🙂İyi yapıyor dinlensin tabi ama arada da gelsin yani buraya unutmasin bizi 🙂
Su torbasini aldim oturdum 🙂 bende biraz uyucam yaNeyse canım bende biraz uyandım uyku bastı bana görüşürüz canım sonra sicak tut kendini elfidam
aminnnErkek evlat allah in nimeti, Kiz evlat allah in rahmeti.......
Allah im sana rahmet versin 🙂