melek cenneti
Hamiş Melek
İyi aksamlar
kucağına almayı yazacaktım 🙂)kızlar merhaba bende asılama yaptım tekrardan ıkıncı asılamam ama ılkı gıbı olmadı kasık ağrım ve hafıf hafıf lekelenmelerım var bugun daha ıkıncı gunum heycanlı bekleyıs başladı yıne rabbım ısteyen herkese nasıp etsın ıns evlat sevgısını kaçağına almayı
kucağına almayı yazacaktım 🙂)
kızlar merhaba bende asılama yaptım tekrardan ıkıncı asılamam ama ılkı gıbı olmadı kasık ağrım ve hafıf hafıf lekelenmelerım var bugun daha ıkıncı gunum heycanlı bekleyıs başladı yıne rabbım ısteyen herkese nasıp etsın ıns evlat sevgısını kucagına almayı
Evet çok sicak spermi oldururmus dogrudur. Ama dollenen yumurtayi da sicak tuttururmus. Karisik isler ya 🙂kızlar cok sicak spermi öldürmez mi cok sıcakta iyı deil bnce
Evet kizlar dogru dur, eslerinizi kontrol edin, 38 dereceden fazla düşük almasinlar. Sicak su erkegin spermini daha erkekteyken olduruyoAa gercekten scakta spermler oluyrmu
Ama kadında değil bence o unutma bebek sicagi severTabi cnm erkeklere dusta bile cok.sıcak suyla bnyo yapmayin der uzmnlar
Hoşgeldin Eda inşallah hayırlisi olur da alırsın kucağına canımkızlar merhaba bende asılama yaptım tekrardan ıkıncı asılamam ama ılkı gıbı olmadı kasık ağrım ve hafıf hafıf lekelenmelerım var bugun daha ıkıncı gunum heycanlı bekleyıs başladı yıne rabbım ısteyen herkese nasıp etsın ıns evlat sevgısını kaçağına almayı
Canim kacinci gün oldun asilama ? Insaallah hamile kalirsin canim hayirlisiyla...kızlar merhaba bende asılama yaptım tekrardan ıkıncı asılamam ama ılkı gıbı olmadı kasık ağrım ve hafıf hafıf lekelenmelerım var bugun daha ıkıncı gunum heycanlı bekleyıs başladı yıne rabbım ısteyen herkese nasıp etsın ıns evlat sevgısını kaçağına almayı
daha cok yenı cnm ıkıncı gunum elfıdasanem takıp edıyorum kac gundur senınde asılama sanırım kaçıncı gununCanim kacinci gün oldun asilama ? Insaallah hamile kalirsin canim hayirlisiyla...