Birincisinde cok hafif olmustu bi defa, ben onu dr un koydugu alete baglamistim.Elfi cnm sen asilama yatiktn eve geldgn zmn az.birsey lekelnmn oldumu 1ci ve 2 cisndede
Birincisinde cok hafif olmustu bi defa, ben onu dr un koydugu alete baglamistim.Elfi cnm sen asilama yatiktn eve geldgn zmn az.birsey lekelnmn oldumu 1ci ve 2 cisndede
Ikincisinde hiç Lekelenme olmadiElfi cnm sen asilama yatiktn eve geldgn zmn az.birsey lekelnmn oldumu 1ci ve 2 cisndede
Yaaa !! Baya geç olmussun asilama...adetımın 17.gunu oldum cnm
ayy cnm cok uzuldum rabbım en ksıa zamanda hayırlısıyla bebısını kucağına almayı nasıp eder ınsBenimde asilamamda lekelenme olmustu 1 gün ama bebegim oldu 2 aylikken oldu.kürtaj oldum cnm
cnm aynı benımde gelısmedı 14sebat adet tarıhım bakalım ıns hayırlısı olur yaYaaa !! Baya geç olmussun asilama...
Bende 16.ci günü oldum.. 28-29 da adet oluyorum. Sen kacinci gün adet oluyosun normal de ?
Benim aslinda 12. Ci günü asilama olacaktim ama yumurta gelismedigi için dr bekledi
Celik canim, yani bende leke olmadigina gore bende döllenme olmamistir büyük ihtimal...Benimde asilamamda lekelenme olmustu 1 gün ama bebegim oldu 2 aylikken oldu.kürtaj oldum cnm
olur mu cnm hemen ole soleme olmustr ıns ılla leke olacak dıe bısı yokkı döllenme hemen ılk gun olmuyor kı bende o nedenle korktum zatenCelik canim, yani bende leke olmadigina gore bende döllenme olmamistir büyük ihtimal...
Yok cnm seninde ilkinde olmus bak tutmadi dedigun gibi aletlerden kaynaklaniyorCelik canim, yani bende leke olmadigina gore bende döllenme olmamistir büyük ihtimal...
Amin cnm sağol rabbim.emeklerimizi bosa cikarmasinayy cnm cok uzuldum rabbım en ksıa zamanda hayırlısıyla bebısını kucağına almayı nasıp eder ıns