iyiyim canim senHosbuldk haytm naslsn
iyiyim canim senHosbuldk haytm naslsn
Bende nette ole okuduydun hep sicak olcak saniyodum ki oluyoda normal vucut isin daha yuksek oluyot.. nasil giripxe hem ates hem usurusnya..Usuyomuydun mc ?! Cok ilginç ! Normal de hamile kalinca vucud isisi yükseliyor, yani aslinda sicak basmasi gerekmezmi ?
Insallah hamisdirzin haber edersin caninEvde bugün yaptım eşim zorla yaptırdı oda benden heyecanlı âmâ çıkmadı hafta sonu bir daha yapacağım hayirlisi artık çünkü daha bugün olmadım hele beş gün geçsin
Canim evet giremedim gelxim.msjlari okuyorummnmMc canım nerdesin ya kac gündür yoksun 🙂
Hayatin takilma buna belki suan yoldadaha ulasmadi yerine emin ol hissedeceksin.. elini karnina koy oan ne hissediyosun🙂MC demisti ya, hamile oldugumu içimden hissediyordum hatta bebegimle konusuyordum diye demisti.....
Hamile lik belirtiler in arasinda buda varmiş, hamile oldugunu hissetmek......
Ama ben hissedemiyorum...... :-(
Bak bakayım sonu. Ne 🙂Canim evet giremedim gelxim.msjlari okuyorummnm
Kalbim kut kut atiyorrr dedine gore bu sabah test yapicakmissinn..
Biyandan okuyom biyandan dua ediyom allahim.neolursun hamileyim yazisini gorum diye 🙂) hryecanliyimmmm
Esjm cok hastaydi su msjlari okim yszicam size canimmmm🙂Ooo unutmaz o bizi, arada giriyo bakiyo goruyorum ben 🙂
Mc arada bir seslen bize kuzum 🙂

😛

Çok geçmiş olsun canım benim sen dikkat et ama kendineEsjm cok hastaydi su msjlari okim yszicam size canimmmm🙂